Fotók bizonyítják: Sargentini Soros brüsszeli és budapesti embereivel készül megbüntetni Magyarországot

Judith Sargentini
Vágólapra másolva!
Judith Sargentini olyan magyar és külföldi migránspárti aktivistákkal találkozott Brüsszelben, akik a bevándorláspárti spekuláns álláspontját képviselik és Magyarország elítéléséért lobbiznak, mert nem értenek egyet a kormány illegális migráció ellen irányuló tevékenységével, illetve a magyar emberek túlnyomó többségének az egyértelmű akaratával.
Vágólapra másolva!

Egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő – aki jelenleg egy migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa – kirakott a Twitterre egy közös Brüsszelben készült fotót

Judith Sargentini holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával.

Nem kell sokat keresgélnünk, hogy megtudjuk, az SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű sorosista csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát magyarán

A posztból egyértelműen kiderül, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és

határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját.

A magyarellenes rendezvényről posztolt egy Emma Cassidy nevű ír állampolgárságú nő is, aki tagja a PILnet (Public Interest Law Institute) nevű, magát függetlennek beállító civil szervezetnek.

A PILnet elsősorban jogvédelemmel foglalkozik,

ügyvédeknek tart érzékenyítő tréningeket,

a központja New Yorkban található, de Budapesten (Pozsonyi út 43.) is van irodája.

A magyar fővárosban lévő kirendeltségen dolgozott 2014 novemberéig Emma Cassidy, utána viszont Brüsszelbe került, ahol egy melegeket segítő, ILGA-Europe nevű NGO aktivistája lett.

Karrierje kezdetén, még Dublinban, a Menekültügyi Fellebbviteli Bíróságon (Refugee Appeals Tribunal) volt jogi tanácsadó.

A PILnet finanszírozói között természetesen megtalálható

a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) alapítványa, a Freidrich Ebert Stiftung.

A szervezet kuratóriumának tagjai között szerepel Parvadi Márta is.

Egy Janine Uhlmannsiek nevű, szintén feminista aktivista, aki a szélsőségesen bevándorláspárti Amnesty International (IA) németországi szervezetének a tagja, szintén arról posztolt, hogy

Magyarországot el kell ítélni.