Nem foglalkozik a német rendőrség az afgán migráns által megerőszakolt fiú ügyével

2018.09.06. 16:35

A rendőrség ejtette az ügyet a 10 éves német kisfiút megerőszakoló migráns és azt őt segítők ellen is. A német törvények értelmében ugyanis csak 14 éves kortól lehet büntetni az elkövetőt. Az eset sokkolta egész Németországot.

Ahogy az Origo azt már megírta, egy berlini iskola kröchlendorffi (Brandenburg tartomány) nyári osztálykirándulásán szörnyű dologra került sor.

Egy magát 10 évesnek mondó afgán migráns megerőszakolta az ugyanennyi idős német nemzetiségű osztálytársát.Az afgánt két 11 éves, egy szír és egy szintén afgán állampolgárságú fiú segítette, úgy, hogy lefogták a német gyereket.

A szexuális bűncselekmény előtt a migránsok azt ordibálták a potenciális áldozatuknak, hogy Ma meg fogunk b***ni! – de a gyerek úgy megrettent, hogy nem mert szólni tanárainak.

A durva bántalmazást két másik osztálytársuk figyelte, de ők sem szóltak senkinek a dologról.

Végül úgy derült ki az erőszak, hogy az áldozat elmondta azt az egyik barátjának, aki értesítette másfél héttel később az eseményekről az iskolában dolgozó szociális munkást. Miután az incidenst nem lehetett eltussolni, azonnal értesítették a szülőket és a rendőrséget.A Russia Today információi alapján a rendőrség ejtette az afgán migráns ügyét, arra hivatkozva, hogy csak 10 éves, a törvények értelmében pedig 14 éves kortól lehetne őt felelősségre vonni.

„Természetesen” az erőszakoló két társa ellen sem indítanak eljárást.

A politikai korrektség nyomása miatt még azt sem vizsgálhatják meg a hatóságok, hogy a migráns fiúk tényleg annyi idősek-e, mint amennyit azok állítanak magukról.

Az erőszakoló afgán korábban többször verekedett össze a német osztálytársaival.

A három migráns annyival megúszta a dolgot, hogy felfüggesztették az óralátogatási jogukat a berlini iskolában.