Nyugat-Európában mindennapos a migránsok által elkövetett szexuális erőszak

Rendőrségi helikopterrel szállítják Wiesbadenből egy frankfurti börtönbe Ali Bassárt.
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években Európában számtalanszor fordult elő már az, ami Budapesten ma hajnalban, vagyis, hogy egy migráns az utcán vagy nyilvános helyen megerőszakolt egy nőt. Ennek fő oka – sok más mellett - hogy a muszlimok nem tartják egyenrangúnak a nőket, különösen az európaiakat. Akár egy – szerintük - rövidebb szoknya, vagy a testet nem teljesen takaró felső szerintük feljogosítja őket az erőszakra. Összeszedtük a legdurvább nők elleni szexuális támadásokat. A lista már csak az esetek nagy száma miatt sem lehet teljes. 
Vágólapra másolva!

Néhány hete öngyilkos lett Willie Dille hágai önkormányzati képviselő, a holland bevándorlásellenes Szabadságpárt tagja, a párt korábbi országgyűlési képviselője. A politikusnő nem sokkal az öngyilkosságát megelőzően egy videót tett közzé a Facebookon, amelyben elmondta, hogy egy évvel korábban elrabolta egy muszlim migránsbanda, csoportosan megerőszakolták, és arra kényszerítették, hogy

Az erőszak után megkérdezték a nőt, hogy "tiszteled-e már Mohamed prófétát?" Erről itt olvashat hosszabban.

Június elején fogták el a rendőrök Irakban azt a migráns férfit, aki egy 14 éves kislányt erőszakolt, majd gyilkolt meg Németországban.

Rendőrségi helikopterrel szállítják Wiesbadenből egy frankfurti börtönbe Ali Bassárt. Forrás: MTI/EPA/Armando Babani

A német sajtóban Susanna néven azonosított lány megölése után a 20 éves férfi elmenekült, a kurd biztonsági szervek fogták el. A történtekről itt olvashat részletesen.

Júliusban hat migráns férfi megerőszakolt öt dán lányt.

Miután letartóztatták az erőszakolókat, az egyik migráns anyja rasszizmussal vádolta meg a dán rendőrséget.

Hosszabban itt olvashat róla.

Két éve Bécsben

egy 21 éves lányt erőszakolt meg két migráns.

A lány a barátnőjével volt, aki mindössze néhány percre hagyta magára, amíg pénzt vett föl a kártyájáról. A támadás ott is egy mosdóban történt.

Svédországban négy eritreai migráns úgy megerőszakolt egy fogyatékos svéd lányt, hogy utána kórházba kellett vinni.

Ennek ellenére a tetteseket szabadon engedték, mert a hatóságok szerint nincs bizonyíték a nemi erőszakra.

Prágában hat algíri migráns egy szállodai szobában megerőszakolt egy ír turistanőt.

Az egyik legismertebb eset 2016 szilveszter éjszakáján történt. Akkor tömegesen zaklattak migránsok nőket Kölnben. Volt akit meg is erőszakoltak.

Forrás: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Egy évvel később ugyanez megint megtörtént Kölnben szilveszterkor, ahogy akkor szexuális molesztálások Berlinben, a Brandenburgi kapunál is történtek.

A legdurvább eset azonban mindenképpen a rotherhami pedofil banda ügye. Egy pakisztáni migráns banda évtizedeken keresztül erőszakolt meg gyerekeket, úgy, hogy a gyerekvédelem és a rendőrség is tudott róla. Legalább 1500 áldozatuk volt. A hatóságok nem mertek azonban közbelépni, mert attól féltek, hogy emiatt rasszistának nevezik őket - ahogy az a fent említett dániai esetben meg is történt.