Így döntötték össze a migránsok a békés Svédországot - videó

2018.09.12. 10:09

Teljesen megváltoztatta a bevándorlás Svédországot. Az egykor teljesen békés országban mára mindennaposak lettek a lövöldözések, nemi erőszakok, verekedések. Az ország több nagyvárosában a kábítószer az úr. Svédországban élő magyarok nyilatkoztak nekünk a közbiztonságról.

Svédországot teljesen megváltoztatta a bevándorlás az elmúlt években. Több nagyvárosban vannak  migránsnegyedek, ahol már csak bevándorlók élnek. Mindennaposak a lövöldözések, a nemi erőszakok, a gyújtogatások. A munkanélküli bevándorlók állami segélyekből élnek, miközben az adott negyedekben virágzik a feketegazdaság. Svédországban élő magyarok nyilatkoztak nekünk, hogyan változott meg az ország az elmúlt évtizedekben.

Ilyenek a no-go zónák

Sok helyre fényes nappal sem mernek bemenni a svédek Malmőben. Ezek olyan helyek, amelyeket megszálltak a migránsok, és no-go zónákat alakítottak ki.

De nincs ez másként Göteborgban sem, ahol naponta törnek ki verekedések. Több helyre még a rendőrök is alig mernek bemenni. Itt több nőt is zaklattak már szexuálisan. A választás előtti utolsó napon kameránk előtt vittek el több migránsbarát szociáldemokrata szimpatizánst a Svéd Demokraták egyik utolsó kampányrendezvényéről. A bevándorlásellenes svéd demokraták szeretnének rendet tenni az országban, és megállítani a migránsáradatot.

Teljes patthelyzet Svédországban

Mint arról korábban beszámoltunk, a svéd parlamenti választásokon a 6004 szavazókörzetből 6000-ben leadott szavazatok összeszámlálása – 99,8 százalékos feldolgozottság – alapján a voksok 40,6 százalékát kapta meg a kormányzó baloldali koalíció és az azt támogató szélsőbaloldali párt, az ellenzéki jobbközép választási szövetség a voksok 40,3 százalékát szerezte meg, a harmadik helyen pedig a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) párt végzett a szavazatok 17,6 százalékával.

A Svéd Demokraták vezetője, Jimmie Akesson bejelentette, hogy pártja a választások győztese. Hatalmas befolyásra tettünk szert abban, hogy mi fog történni Svédországban az elkövetkező hetekben, hónapokban és években – mondta Akesson párttársainak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK