Újabb brutális migránstámadás derült ki Németországban

Vágólapra másolva!
Bár a német lakosságot lassan, de biztosan hozzászoktatták a migránsok által elkövetett mindennapos bűncselekményekhez, egy tavaly októberi eset napvilágra kerülése talán többeknek felnyitja a szemét, hogy mit is művelnek a német néppel az utóbbi években. 
Vágólapra másolva!

A Magyar Időkben ma megjelent cikk alapján a ZDF német közszolgálati televízió bűnügyi műsorában számoltak be arról az esetről, miszerint

egy öttagú társaság – a rendőrség feltételezése szerint egy migránscsalád – rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt.

A részben gyerekekből álló társaság fényes nappal, a saját otthonában súlyosan bántalmazott és kirabolt egy agg házaspárt, egy 93, illetve 86 éves német polgárt.

Jellemző, hogy bár

Essenben, ahol a támadás történt, folyamatosan emelkedik a migránsok aránya, ezzel párhuzamosan a bűncselekmények közel negyven százalékát migránsok követik el. Ennek ellenére a multikulturalizmust erőltető politikusok Angela Merkel kancellár vezetésével tovább erőltetik a PC mantrát, a rendőrség teljesen meg van félemlítve, és a legnagyobb probléma számukra továbbra is a "szélsőjobb" és a "kirekesztés" a németek megvédése helyett. Ez az eset is csak azt bizonyítja, hogy hány és hány eset lehet, amelyet elhallgatnak, eltussolnak, és csak a véletlennek, vagy a végső elkeseredésnek köszönhető, hogy egyáltalán a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Amennyiben Németországban rövid távon nem fognak csitulni a problémák, újra koalíciós válság lehet a vége, az pedig új választások kiírását eredményezheti.