Öt napon keresztül erőszakolt egy 15 éves görög lányt egy iráni migráns

Illegális bevándorlók, illegális bevándorlás, migráns, migránsok, Görögország
A görögök naponta több tucat migránst kőldenek vissza Törökországba. 2018. tavaszán is több tízezer migráns érkezett Görögörszágba, a legtöbbjük Törökországon keresztül.
Vágólapra másolva!
Egy sokkoló történet látott napvilágot a görögországi Kosban, amely alaposan feldühítette a helyi közösséget. Egy 28 éves iráni migránst letartóztattak egy 15 éves görög lány megerőszakolásáért – írja a Newsit nevű portál. A helyiek védtelenek a migránsbűnözéssel szemben, a görög állam képtelen megoldani a problémát.
Vágólapra másolva!

Az áldozat egyik barátja jelentette a nemi erőszakot a helyi rendőrségen. A jelentést követően a rendőrség nyomozásba kezdett, és feltárta az ügy részleteit: kiderült, a migráns öt napon keresztül fogva tartotta, és megerőszakolta a kislányt. Először szeptember 13-án találkozott vele, amikor elcsalta, és megerőszakolta.

A következő négy napban az iráni migráns azzal fenyegette a 15 éves görög kislányt, hogy megöli, ha ellenáll neki. Majd egy elhagyatott házba vezette őt, ahol zsarolással arra kényszerítette, hogy létesítsen vele szexuális kapcsolatot.

A rendőrség a fiatalkorú lány megerőszakolásáért letartóztatta az iráni migránst. Az ügy az ügyészségre került, ahol a nyomozás részeként törvényszéki vizsgálatot rendeltek el.

A Newsit cikkében kiemelte, a helyieket zavarja, hogy a görög állam tehetetlen a migránsbűnözéssel szemben.