Polgárháború törhet ki Olaszországban, ha nem zárják le a határokat

Illegális bevándorlók, illegális bevándorlás, migráns, migránsok, Olaszország
Migrants stand by an overbridge in Ventimiglia, an Italian city near the border between Italy and France, on April 30, 2018. Some 60 people, gathered on April 30, 2018 in Ventimiglia at the French and Italian border, to start a solidarity march called by French association from Calais "L'Auberge des Migrants". This "citizens and solidarity" march of 1,400 km gathering walkers and migrants aims at symbolically connect Ventimiglia where migrants are blocked, to Calais and then London. The march is estimated to conclude end on July 8. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Az iszlám vallású és afrikai bevándorló háttérrel rendelkező Mohamed Konare véleménye alapján Olaszország le kell zárja a határait, amennyiben el akar kerülni egy polgárháborút.
Vágólapra másolva!

Mohamed Konare már több mint két évtizede Itáliában él.

Mohamed Konare Forrás: YouTube

Annak ellenére, hogy nem olasz származású,

lelkes híve a bevándorlásellenes, jobboldali Matteo Salvini belügyminiszternek és a pártját, a Ligát is támogatja.

A férfi influencernek számít választott hazájában, és a napi politikai kérdésekről szokta kifejteni a véleményét - írja a Voice of Europe.

Legutóbbi videójában arról beszélt, hogy

Ezzel nyilvánvalóan az oligarchák is tisztában vannak, de ez nem érdekli őket, mert

a céljuk Afrika természeti erőforrásainak a kiaknázása,

és a legkönnyebben úgy tudják ezt véghezvinni, ha a fekete kontinensen minél kevesebben laknak.

Konare tapasztalati alapján

Szerinte a migránsok egyáltalán nincsenek felkészülve az európai életmódra, ezért nem dolgoznak még 20-30 évvel az Európába érkezésük után sem.

Ráadásul sokukat a hajléktalanság is fenyegeti, mivel biztos kereset nélkül az utcán találják magukat, ahol bűnöző életformát fognak folytatni.

Mivel az alsóbb és már a középső társadalmi rétegekhez tartozó olaszok is egyre szegényebbek, ezért konfliktus fog kialakulni köztük és az afrikaiak között,

ennek pedig polgárháború lehet a vége.

A polgárháború kitörését Mohamed Konare véleménye alapján csak akkor lehet megakadályozni, ha lezárják Olaszország határait.