Soros György embere harcol a migránsok jogaiért az ENSZ-ben

Vágólapra másolva!
2009-ben kitüntette Soros Györgyöt. A külföldieknek adható legmagasabb állami kitüntetést adományozta az amerikai spekulánsnak, véleménye szerint Soros a demokrácia és a nyílt társadalmak elkötelezett híve. Íme, az ENSZ új emberi jogi főbiztosa, Michelle Bachelet.
Vágólapra másolva!

Soros újabb katonája lépett színre augusztus 10-én. Michelle Bachelet lett az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki elkötelezett híve a migránsbarát spekulánsnak. A chilei szocialista politikus, még chilei elnökként 2009-ben a külföldieknek adható legmagasabb állami kitüntetést adományozta Sorosnak, aki véleménye szerint a demokrácia, a nyílt társadalmak, a multilateralizmus, a haladó eszmék elkötelezett híve, és akivel több alkalommal is találkozott.

Az új választás nem meglepő.

Az ENSZ tele van bevándorláspárti politikusokkal.

Zeid Raad al-Huszein - előző emberi jogi főbiztos - folyamatosan bírálta Magyarországot, Orbán Viktort fajgyűlölőnek nevezte pusztán azért, mert a magyar miniszterelnök megvédi az ország határait az illegális bevándorlással szemben. Az ENSZ főtitkára, Antonio Guterres is támadja hazánkat, legutóbb olyan alaptalan állításokat fogalmazott meg, és olyan negatív listára tette Magyarországot, amelyen semmi keresnivalónk nincs.

Az ENSZ vezetői azért haragszanak, mert az Egyesült Államok után hazánk is kilépett az ENSZ Globális Migrációs Csomagjából. A magyar kormány álláspontja egyértelmű volt, az ENSZ csomagja az afrikai országok érdekeit képviseli, a migrációt menedzselni, megszervezni akarja, ezért Magyarország ezt a csomagot semmilyen formában nem tartja magára nézve érvényesnek és kötelezőnek.

Ezen a ponton ér össze az, amit a bevándorláspárti politikusok csinálnak az ENSZ-ben, illetve az Európai Unióban Brüsszelben és Strasbourgban. Ezek a politikusok

támogatják a migrációt, a bevándorlást megszervezni, menedzselni akarják, és nem megállítani.

A bevándorláspárti politikusok jelenleg többségben vannak az ENSZ-ben, valamint Brüsszelben is. Magyarország szálka lett a szemükben, mert

Orbán Viktor vezeti és szimbolizálja azokat a nemzetállami erőket, amelyek a migrációt megállítani akarják, és amelyek nemet mondanak a bevándorlásra.

Szijjártó Péter külügyminiszter a támadások kapcsán korábban elmondta: láthatóan felvonult Magyarországgal szemben a bevándorláspárti nehéztüzérség, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, mindent bevetnek azért, hogy bevándorlókkal árasszák el Magyarországot és egész Európát.

Nyilvánvaló, hogy amíg Soros-katonák vezetnek nemzetközi szervezeteket, és a spekuláns emberei vannak többségben a szavazáskor, Magyarországnak folyamatosan harcolnia kell szuverenitásának és határainak megvédése érdekében.