Durván kiakasztotta a vegánokat a hentes rosszmájú hirdetése

Vágólapra másolva!
A vegánok felháborodtak egy brit hentes tréfás reklámtábláján, ami életmódjukon viccelődött. Anthony Andrew később elnézést kért a kiirás miatt, bár ezt is egész egyedien tette.
Vágólapra másolva!

Anthony Griffiths, a tradicionális hentesüzlet, az Anthony Andrew tulajdonosa üzlet előtti reklámtáblára a következő üzenetet írta:

Az üzenet rengeteg figyelmet kapott az interneten -írja a Metro.

Valaki azt írta, hogy amikor elkezdte elolvasni az üzenetét, izgatott és kíváncsi volt a megszólítás miatt. Utána csalódott vált az ellenségeskedés miatt. A végén még tanácsit is adott:

- írta.

Más azt írta: vannak emberek, akik így igazolják az állatok szenvedését, kizsákmányolását, mert nincs bennük semmilyen együttérzés, csak a hasukra gondolnak. "Én boldog vagyok, hogy senki sem halott a tányéromon."

A felháborodott üzenetek után a derbyshirei hentes azt mondta, hogy az üzenet csak vicc volt, nem akart senkit megbántani.

Ismertek vagyunk a vicces üzenetinkről, hirdetéseinkről. Senkit nem akarunk megbántani, csak

minden alkalmat megragadunk arra, hogy szórakoztassunk, és feldobjuk a hangulatot

- részletezte.

A hentes a maga módján folytatta a bocsánatkérést. Azt mondta, hogy

Majd hozzá tette, hogy csak helyi gazdáktól, csakis minőségi árut vesz, az összes hús az RSEPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) által jóváhagyott gazdaságból származik.

Dominika Piasecka, a Vegán Társaság szóvivője azt mondta, hogy

a hirdetés rossz ízű volt, és ettől még csak még több vegán lesz.

A vegánok száma az elmúlt négy évben a négyszeresére nőtt. Ebből is látszik, hogy egyre többen aggódnak a hús-, tej- és tojás-fogyasztás, ipar miatt.