Migránsok befogadásáért tüntető nőket raboltak ki migránsgyerekek, közvetlenül a tüntetés után

Vágólapra másolva!
A sors iróniája, így számolnak be róla azok a francia médiumok, amelyek egyáltalán hajlandóak tudomásul venni az igazságot: két hatvan év körüli asszony a migránsok beengedéséért tüntetett Montpellier-ben, az egyébként békés francia városban. Majd amikor dolgukat jól végezve befejezték a tüntetést, három 13 év körüli migránsgyerek megtámadta és kirabolta őket.
Vágólapra másolva!

Először a regionális Metropolitain írta meg a sajátos történetet. Szombaton több francia városban is balliberális tüntetők követelték, hogy a Soros-hajónak nevezett Aquariust, ami gyakorlatilag folyamatosan migránsokat hoz Európába, szabadon engedjék kikötni. Bármikor. Függetlenül attól, hogy illegális bevándorlók vannak a fedélzeten, függetlenül attól, hogy így az embercsempészeket is támogatják.

A montpellier-i tüntetés végén két 60 év körüli asszony hazafelé tartott, amikor három 13 év körüli migránsgyerek utánuk eredt, erőszakkal letépte róluk a nyakláncokat, és elmenekültek. A korábban a migránsokért tüntető asszonyok kiabálni kezdtek, és egy közelben a robogóján a kisfiát szállító boltos üldözőbe vette a rablókat, és el is fogta őket, két rendőr segítségével.

A migránsokért tüntető asszonyok ezután hosszan hálálkodtak a boltosnak, hogy visszaszerezte a nyakláncokat az illegális bevándorlógyerekektől.