Migráns bántalmazott nyugdíjasokat Franciaországban

Párizs, migránstábor
Egy híd alatt tábort vert afgán migránsok bontják el sátraikat rendőri utasításra az igazoltatásukat követően Párizsban.
Vágólapra másolva!
Nem akar szűnni az erőszakhullám Franciaországban, amelyet a migránsok okoznak. Ezúttal két nyugdíjasra támadt rá egy illegális bevándorló.
Vágólapra másolva!

Nyugdíjasokat támadott meg a migráns egy francia lakóház földszintjén. A liftnél álló idős asszonyok először azt hitték, hogy a migráns segít nekik kinyitni az ajtót, de nem ez történt.

Durván bántalmazta őket, egyiküknek a nyakláncát is le akarta tépni.

A videót közzétevő francia polgár szerint

Ismert, hogy a bukott szocialista miniszterből lett bevándorláspárti Macron, a francia emberek megkérdezése nélkül, lényegében rákényszerített egy olyan bevándorláspolitikát Franciaországra, amelynek elutasítottsága mára hatalmas méreteket öltött, és súlyos társadalmi konfliktusokat idéz elő nap mint nap.

A nagyobb városokban, leginkább Párizsban a helyzet tarthatatlan,

az önkormányzatnak kell sátortáborokat építeni, hogy el tudja helyezni őket.

Egy híd alatt tábort vert afgán migránsok bontják el sátraikat rendőri utasításra az igazoltatásukat követően Párizsban Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent

Az emberek pedig hiába tiltakoznak, mert a központi hatalom kíméletlenül végrehajtja Macron ördögi tervét.

Ez nem más, mint minél több bevándorló, annál több szavazat jut Macron listájának közelgő európai uniós választásokon.

Nem férhet kétség ahhoz, hogy Macron ezt a bevándorlást bármi áron fenntartó, keresztény- és nemzetállam-ellenes, nihilista politikát akarja folytatni, ameddig tudja.