Megégette és egy kábellel halálra verte 13 hónapos kisfiát egy migránspár Franciaországban

Vágólapra másolva!
Halálra kínozta alig egyéves kisfiát egy migránspár Franciaországban, az egyik legszebb francia történelmi városban, Reimsben. Az anyának semmilyen legális irata nem volt, a rendőrség azt sem tudja, mikor és hogy érkezett Franciaországba. Róla annyit tudni, hogy Elefántcsontparton született. Az apa mauritiusi. Ő mindent az anyára fogott, azt állította, hogy az anya nevelte a gyereket, ő sohasem foglalkozott vele. Egyikőjük sem dolgozott, sohasem volt legális munkájuk Franciaországban.
Vágólapra másolva!

A Le Figaro információi szerint maga a házaspár hívta a mentőket, mondván, hogy rosszul van a gyerekük. Kórházba vitték, de néhány óra múlva meghalt, a migránspárt letartóztatták.

A reimsi székesegyház Forrás: commons.wikimedia.org

A kisfiún rengeteg sérülés volt, kiderült, hogy többször meg is gyújtották. Valószínűleg egy elektromos kábellel verték agyon. A 13 hónapos kisfiú mindössze 6 kiló volt, kórosan alultáplált.

Az anya azt állította, hogy csak néhány pofont adott - a még egyszer tehát: 6 kilós, 13 hónapos - babájának. Ahogy fogalmazott, nevelő célzattal. Azt tagadta, hogy módszeresen és rendszeresen kínozta a szerencsétlen gyereket. Az is egyértelmű, hogy éheztették. Ezzel kapcsolatban az anya azt mondta, hogy tradicionális afrikai ételekkel és módszerekkel táplálta.

A migránspárnak volt egy 4 éves gyereke, de azt elvették tőlük, mert őt is kínozták. Az nem derült ki, hogy hagyhatták az újszülöttet a párnál, már amennyiben egyáltalán tudtak az újszülöttről a hatóságok. Ami biztos: az anya minden legális papír nélkül élt Franciaországban, senki nem tudja, mikor és hogy érkezett. Az is biztos, hogy egyikőjük sem dolgozott sohasem.