Elrabolta, molesztálta utasát egy Uber-sofőr

Vágólapra másolva!
Sokadik alkalommal csalt ki a megbeszéltnél jóval több pénzt egy fuvarért egy Uber-sofőr. Harbir Parmar rendszeresen megváltoztatta menet közben az úti célt, hogy a hosszabb útért több pénzt tudjon elkérni. Legutóbb azonban még messzebb ment: amikor fiatal női utasa elaludt, hátraült mellé és fogdosni kezdte. Amikor a lány felébredt, és kérte, hogy vigye haza, teljesen máshol tette ki őt, majd egy magas összeget vont le a sofőr a lány számlájáról. Emberrablás és csalás miatt körözik a férfit.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő még február 21-én rendelt egy Uber taxit, Manhattanben. Az autóba éjjel 23:30-kor szállt be, majd nem sokkal később elaludt - írta meg a Yahoo.

Amikor a 24 éves Harbir Parmar észrevette, hogy utasa alszik, az úti célt megváltoztatva egy Boston felé vezető útra fordult.

Megállította az autót és hátraült a lány mellé, aki arra ébredt, hogy a férfi a szoknyája alatt nyúlkál.

A lány azonnal felkapta a telefonját, hogy azon hívjon segítséget, de a sofőr elvette tőle, majd visszaült a volán mögé. A fiatal nő könyörgött neki, hogy vigye haza, de a férfi Connecticutban tette ki utasát, 1:45-kor.

Másnap pedig 1000 dollárt, azaz közel 300 ezer forintot vont le számlájáról a férfi az útra.

A lány a rendőrségre ment és mindent elmondott. Szerencsére megjegyezte az autó rendszámát, ezért derülhetett ki, hogy nem ő volt az első áldozata az Uber sofőrnek, aki után már az FBI is nyomozott.

2016-tól több mint tízszer hamisította meg az úti célokat, és kért több pénzt a fuvarért, mint amennyibe az út került.

Összesen háromezer-hatszáz dollárt csalt ki így az utasokból.

A férfit most emberrablással és csalással is vádolják.