Rühes marokkói migránsok zaklattak szexuálisan egy fiatal lányt

Vágólapra másolva!
Tizennégy marokkói migráns molesztált egy fiatal nőt Barcelonától nem messze, Santa Coloma de Gramenet városában - írja a VoiceofEurope.com. A fiatal nő egy metrón utazott, amikor elkezdték molesztálni, majd kiszállás után is erőszakoskodtak vele, a segíteni próbáló barátját meg is késelték. 
Vágólapra másolva!

Az eset még múlt hét végén történt, a helyi rendőrség a saját házukban tartóztatta le a migránsokat. Miután rühességet - tehát fertőző bőrbetegséget - diagnosztizáltak a társaságnál, fertőtleníteni kellett a rendőrkapitányságot is, és a járműveket is, amiben szállították az erőszakoskodó migránsokat.

A 14 marokkói fiatal közül kettő kiskorú volt,

az érintettek közül többet az utóbbi napokban többször is elfogott a helyi rendőrség különböző erőszakos rablásokért.

A barátnője segítségére siető sebesült férfi nincs veszélyben.

Az önkormányzat az eset után arra kérte a katalán kormányt, hogy még több rendőrt küldjenek az utcára, mert a városban kószáló migráns fiatalok nagyon veszélyesek, az emberek félnek tőlük.

A cikk megemlíti azt is, hogy a fősodratú médiában vagy meg sem jelennek az ehhez hasonló hírek, vagy ha igen, akkor a támadókkal szemben engedékenységet és könyörületet követelnek.

Az Origo is többször írt arról, hogy Spanyolországot elárasztják a migránsok az utóbbi időben, ugyanis a dél-európai ország kormánya semmit nem tesz azért, hogy megállítsa az illegális bevándorlást, de "legalább" az embercsempészek jól járnak.