Juncker isiásza már elképesztő méreteket öltött

Vágólapra másolva!
Újabb felvétel látott napvilágot, ahol a hivatalosan isiásszal küzdő Jean-Claude Juncker olyan állapotban van, ahogy a jelenlegi Európai Bizottság is: egy helyben toporogva, ide-oda dülöngélve, az egyenes utat alig találva. 
Vágólapra másolva!

Az Európai Bizottság vezetőjének, Jean-Claude Junckernek egyre súlyosabb az állapota. A Luxemburgot adóparadicsommá átalakító Junckernek

folyamatosan orientációs problémái vannak.

Legutóbb épp Orbán Viktor miniszterelnök mutatta meg neki, hogy merre van az ajtó és a kilincs. Bár még nem rendelkezünk reprezentatív vizsgálati eredményekkel az isiász és a látás-koordinációs zavarok közötti összefüggésről, Juncker az elsők között lehet, akire ezek a tünetek is jellemzőek. A videón jól látható, hogy Juncker ezúttal egy sajtótájékoztató kellős közepén hagyja el a termet, nem is akárhogyan!

Először egy hölgy furcsa pózban közelíti meg az elnököt, mintha valamit nagyon nézne a nadrágján, majd teljesen rossz irányba indult el, és

jól láthatóan legalább három dologról fogalma sincs. Nem tudja, hogy hol van, nem tudja, hogy merre induljon, és azt se tudja, hogy hova menjen.

Pont, mint az általa irányított Európai Bizottság. Brüsszeli pletykák szerint az első világháború centenáriuma alkalmából szervezett párizsi ünnepségen megtiltották, hogy vágóképeket, videókat forgassanak Juncker elnökről, feltehetőleg azért, mert súlyos isiászmérgezésre utaló állapotban érkezett az ünnepségre....

A luxemburgi politikus nemcsak az Európai Unió egyik legfontosabb szervezetének vezetésére alkalmatlan, korábban korrupciós botrányokba is keveredett, nemrég pedig azt sikerült bizonyítania, hogy a történelemórákon sem igazán figyelt oda, hiszen kijelentette, hogy Románia egyesülése európai ünnep is. A szájra puszit előszeretettel alkalmazó, más politikusokat papírkötegekkel fejbevágó Juncker a júliusi NATO-csúcson egy lépcsőn nem tudott felmenni a közös fényképezéshez, szerencséjére kollégái segítségére siettek.

Fél év van hátra a következő európai parlamenti választásig, az európai választópolgároknak ennyi idejük van mérlegelni, hogy a Junckerhez hasonló bevándorláspárti, alkoholizmusra utaló nem kevés jellegzetességgel bíró, állam- és miniszterelnökökkel puszizkodó politikusokat, vagy pedig a választók elvárásainak megfelelő, felelősségük tudatában cselekvő vezetőket válasszanak.

UPDATE: a Vadhajtások kiszúrta, hogy mit néz olyan nagyon a titkárnő. Nem a nadrágot. A cipőt. Felemás. Egyik barna, másik fekete.