Elfogták a cipőfantomot

szlovák cipőfantom
A vágsellyei férfi legalább 20 nő lábáról vette le erőszakkal, általában csak az egyik sportcipőjét. A képen a "szlovák cipőfantom utolsó fogása".
Vágólapra másolva!
A 38 éves férfi 2002 óta támadt az utcán nőkre, és megfosztotta őket az egyik cipőjüktől – számolt be az elfogásról a honlapján a szlovák rendőrség.
Vágólapra másolva!

A férfi az elmúlt napokban három alkalommal is sportcipőt viselő nőkre támadt, de csak egyszer tudta megkaparintani, azaz magával vinni az egyik áldozata lábbelijének felét.

A vágsellyei férfi legalább 20 nő lábáról vette le erőszakkal, általában csak az egyik sportcipőjét. A képen a „szlovák cipőfantom utolsó fogása” Forrás: Polícia SR

A szlovák rendőrség közösségi oldalán kitett bejegyzés szerint a támadó általában az esti órákban csapott le áldozataira, miután hosszasan követte őket. A nyomozók az utolsó három eset után a központi adatbázisból több évre visszamenőleg megvizsgálták a hasonló bejelentéseket.

Kiderült, hogy a most elfogott férfi 2002 óta legalább 20 sportcipős nőt szabadított meg erőszakkal egyik lábbelijétől.

A szlovák rendőrök további részleteket nem árultak el az ügyben, csak annyit közöltek, hogy a 38 éves vágsellyei férfi ellen többszöri lopás büntette ügyében indult eljárás.