Kitiltották Angliából, mégis folytathatja az uszítást a muszlim szónok

Vágólapra másolva!
A 2006-ban alapított, dubaji székhelyű Peace TV anyagi támogatást a birminghami jótékonysági szervezeten keresztül szerzett, amit gyakorlatilag a brit adófizetők pénzéből finanszíroznak. A csatorna alapítóját és elnökét, az indiai származású Zakir Naikot gyűlöletkeltő tevékenysége miatt még 2010-ben Theresa May belügyminisztersége idején kitiltották az Egyesült Királyságból – olvashatjuk a 888 oldalán. 
Vágólapra másolva!

A David Cameron egykori miniszterelnök által is gyűlöletkeltőnek nevezett szélsőséges prédikátor kitiltása ellenére tovább folytathatja az érzékenyebb emberek agymosását, ugyanis csatornája, az antiszemita nézeteiről is ismert Peace TV elérhető a Sky előfizetőinek. Korábban több száz millióan nézhették és hallgathatták, ahogy például hitet tesz a hírhedt terrorista, Oszama bin Laden mellett,

azt mondta, hogy ő és az összes muszlim is vele van az iszlám ellenségei elleni harcban.

Nem valószínű, hogy az Egyesült Királyságban élőknek ezekre a gyűlöletkeltő műsorokra van szüksége, tekintettel az egyre rosszabb közbiztonságra, a napi szintű késelésekre a brit nagyvárosokban, és a terjedő szexuális támadásokra, erőszakra.