Soros György fia személyesen felügyelte a migránspárti erőket

Alexander Soros Soros György
Vágólapra másolva!
Soros György fia személyesen felügyelhette Marrakeshben, amikor hetven város vezetői kiálltak a migráció legalizálása mellett - írta a Tűzfalcsoport.blogstar.hu. Mint arról korábban beszámoltunk, az amerikai tőzsdespekuláns óriási szerepet játszott az ENSZ migrációs paktumának a megalkotásában és elfogadásában. A magyar kormány a kezdetektől ellenezte a csomagot.  
Vágólapra másolva!

Soros fia személyesen felügyelhette a migránspárti erőket Marokkóban - írta a Tűzfalcsoport.blogstar.hu. A milliárdos spekuláns fia, Alexander Soros szinte élőben tudósít a közösségi médiában afrikai útjairól és a helyi vezetőkkel való találkozásairól. Így tett az elmúlt napokban is, tucatnyi fotót, cikket, videót közzétéve a Twitteren, Instagramon és a Facebookon.

Aktuális afrikai körutazása után Norvégia felé vette az irányt, azonban 24 órás megállót iktatott közbe a kontinens észak-nyugati részén található Marrakeshben, Marokkó negyedik legnagyobb városában.

Marrakeshben is járt Soros György fia Forrás: Instagramm/Alex Soros

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mire kellett ez a megálló a Soros-birodalom trónörökösének. A válasz nem meglepő: a háttérben ismét a migrációs biznisz állhat.

Ezért utazhatott Marokkóba Soros fia

Szombaton szerte a világból 70 város vezetői - támogatandó az ENSZ migrációs csomagját – megállapodtak abban Marrakeshben, hogy szorosabban együttműködnek a tömeges migráció kezelésében.

Az ENSZ 193 tagországa az Egyesült Államok kivételével júliusban véglegesítette a Globális megállapodás a biztonságos, rendezett és szabályos migrációról című egyezményt.

A csomagot a hét elején hagyták jóvá a marokkói városban, de több európai ország – köztük Magyarország, Ausztria, Olaszország és Lengyelország – úgy döntöttek, hogy nem csatlakoznak hozzá.

Ennek ellensúlyozására ráncigálták Marokkóba mintegy 70 város vezetőit.

A paktum célja az illegális migráció felgyorsítása, és minden áron való legálissá alakítása.

Az ENSZ migrációs tervét az Európai Bizottság is felkarolta, és ismét napirendre került a migránsok betelepítése azon országokba, amelyek nemet mondtak a kötelező kvótára.

Legálissá tennék az illegális migrációt Forrás: AFP/Pedro Pardo

Személyes felügyelet

A fentiek miatt már érthető, hogy Soros György fia miért is érezhette ennyire fontosnak, hogy zsúfolt naptára ellenére megállót iktasson közbe a konferenciázó migránspártiaknál. Így személyesen is felügyelhette Európa megszállásának és elárulásának hadmozdulatait - írta a blogoldal.

Különösen érdekes, hogy a nagy médianyilvánosságot kapott Soros-terv 2.0-ként híressé vált dokumentumból kiderül, hogy Sorosék brutális sebességgel és módszerekkel kívánják véghezvinni Európa bevándorlókontinenssé alakítását.

Mint arról korábban beszámoltunk, sorra hátráltak ki a tagországok a globális szervezet erősen bevándorláspárti terve mögül, ennek ellenére a marrakeshi konferencia résztvevői elfogadták azt hétfőn. Az Origo a döntés kapcsán összegyűjtötte mindazt, ami érdekes lehet az ENSZ migrációs paktumával kapcsolatban: mi motiválta a bevándorláspárti politikai elitet, honnan indultak, hová jutottak, mennyire volt benne Soros György keze, és a felszín mögött mi volt a valódi cél.

Mit tartalmaz a most elfogadott ENSZ migrációs paktum?

Az előzményeket ismerve nem meglepő, hogy milyen sarokpontok kerültek bele az ENSZ hétfőn elfogadott bevándorláspárti egyezményébe:

  • Szolgáltatások járnak a vándorló migránsoknak: Függetlenül a jogi státusuktól, a migránsoknak az egész útjuk során minden szolgáltatást biztosítani kell a tranzitországokban és a célországban is.
  • Nem lehet különbség egy adófizető és a nemrég érkező migránsok között: A javaslat szerint nem szabad különbséget tenni egy ország adófizető polgárai és a migránsok között a számukra nyújtott állami szolgáltatások tekintetében.
  • Nem lehet kiadni a bevándorlók személyes adatait: További elem, hogy a paktum teljes mértékben zárójelbe teszi az emberek jogát a biztonsághoz, mert meg akarja tiltani, hogy a migránsok személyes adatait, amelyeket a számukra nyújtott szolgáltatásokhoz gyűjtenek a szolgáltatók, átadják a kiutasításokkal foglalkozó bevándorlási hatóságoknak.
  • Képzési program a migránsoknak: További kiemelt pont a csomagban, hogy a migránsok megindulását megelőzően képzési programokat indítanának nekik.
  • A globális szervezet honlapján elolvasható a teljes verzió.

Magyar álláspont: elfogadhatatlan az ENSZ migrációs csomagja

"Magyarország a továbbiakban nem vesz részt az ENSZ migrációs csomagjának az előkészítésében, és ha az ENSZ-közgyűlés elé kerül a dokumentum, akkor nemmel szavazunk majd" - ezekkel a szavakkal jelezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter júliusban, hogy Magyarország kilép az elfogadási folyamatból.

A tárcavezető azzal indokolta meg a döntést, hogy

az elfogadott csomag ellentétes a magyar érdekekkel, hiszen a migrációt ösztönző dokumentum, aminek az az alapállása, hogy a migráció jó és kivédhetetlen jelenség.

A magyar diplomácia álláspontja a tárgyalóasztaltól való felállást követően sem változott, novemberben Szijjártó Péter úgy fogalmazott, hogy az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása.