Több milliót zsákmányoltak a zsebtolvajok egy pozsonyi kávézóban - videó

Vágólapra másolva!
Pár napja két fiatal férfi egy pozsonyi kávézóból, a székre akasztott kabát belső zsebéből lopott el egy pénztárcát, amelyben 19 500 euró (6 337 000 forint) készpénz volt. A szlovák rendőrség a közösségi oldalán közzé is tette a kávézó biztonsági kamerája által rögzített felvételt a trükkös lopásról, ami alapján a lakosság segítségét kérik az elkövetők felkutatásában.
Vágólapra másolva!

A kiváló minőségű felvételen az látszik, amint két jól öltözött fiatalember besétál a szlovák főváros egyik bevásárlóközpontjában található kávézóba, és szinte azonnal akcióba lépnek.

A belső biztonsági kamerával szemben helyet foglaló férfi félig leveszi válláról a saját kabátját, és azalatt megpróbál átnyúlni a vele háttal ülő, a felvételen kikockázott áldozat széktámláján lévő kabátjába.

Miután elsőre nem sikerül a "lopási manőver", a társa odahajol hozzá, és egyik kezével besegít, azaz megtartja az elkövető kabátját.

Ezek után már "sikerrel járnak", és sebtiben távoznak is a mindössze másfél perc alatt lenyúlt, átszámolva több mint 6 millió forintot tartalmazó pénztárcával.

A trükkös lopásról készült, mondhatni tanulságos videót itt Ön is megnézheti.