Élve falt fel egy krokodil egy indonéz tudósnőt

krokodil, Indonézia, támadás
Vágólapra másolva!
A tudósnő épp a krokodilokat etette egy indonéz kutatóintézetben, amikor a baleset történt. Az állatoktól egy közel 3 méteres fal választotta el, azonban a krokodil felugrott a fal tetejéig, és magával rántotta őt. A kollégái a több mint 5 méter hosszú krokodil szájában találták meg a maradványait.
Vágólapra másolva!

A 44 éves Deasy Tuwo Indonéziában, a Celebesz északi részén lévő CV Yosiki Laboratóriumban dolgozott.

Péntek reggel történt a baleset, amikor a nő épp a Merry nevű krokodilt etette. Az állattól egy 2,5 méter magas fal választotta el őt. Azonban ez a magasság sem volt biztonságos:

a krokodil a hátsó lábaira állt, majd felugrott magas fal tetejéig, és berántotta a nőt a medencébe.

A kutatóintézet dolgozói pár órával később találták meg a nőt, miután egy „furcsa alakot" láttak a vízben. Ezután vették észre, ahogy a krokodil a talajon feküdt, a nő maradványaival a szájában. Azonnal hívták a rendőrséget.

Amikor a mentőcsapat megpróbálta kiszedni a nő holttestét a vízből, a krokodil agresszívvá vált.

A hüllőt friss csirkével, tonhallal, és hússal etették minden nap, az utóbbi időben több krokodil társára is rátámadt. Azonban a dolgozók nem tartottak attól, hogy emberre is támadni fog - írja a Daily Mail.

Az állatot kiemelték a medencéből, és orvosi vizsgálatokra vitték, hogy meggyőződjenek róla, a gyomra valóban tartalmaz-e emberi maradványokat.

A nőt a barátai csendes embernek írták le, aki nagyon szerette az állatokat.