Megölte négy hónapos gyerekét egy férfi, miközben a feleségével szexelt

2019.01.23. 12:29

Brutális dolgot tett egy férfi saját gyerekével. A 22 éves afrikai férfi feleségével közösült, mikor négy hónapos babájuk sírni kezdett. A férfi megelégelte ezt, és a fején ütötte meg a babát, majd mindezek után hét órára egyedül hagyták. 

A kelet-afrikai Malawiban élő Lazaro Banda megölte saját négy hónapos csecsemőjét, mert az nem hagyta abba a sírást, miközben feleségével szexelt – írja a Mirror.

A rendőrség közlése szerint a 22 éves férfi és felesége, a 19 éves Everesi Banda az eset után elmenekültek otthonukból, és hét órán keresztül egy farmon tartózkodtak, míg Terezát, a lányukat magára hagyták. Mire hazaértek, a gyerek már halott volt.

Az esetről jelentést tettek a falu vezetőjének, és később eljuttatták a rendőrséghez. A boncolás eredménye alapján a kislány halálát súlyos fejsérülés okozta. A férfit letartóztatták, és az ügyben nyomozást indítottak. 

IllusztrációForrás: --

Január elején már történt egy hasonló eset Afrikában 

Januárban történt egy hasonló eset, akkor egy kenyai férfi ölte meg kétéves lányát, miután összeveszett a feleségével. Állítólag a házaspár a közöségi média használatán veszett össze, ezután a feleség elhagyta a lakást – írta az IB Times.

A férj másnap reggel egy üzenetet küldött feleségének, melyben azt tanácsolta neki, hogy jöjjön haza, és nézze meg kétéves lányuk holttestét. Miután az asszony hazaérkezett, megtalálta a kislány holttestét, egy ruhadarabbal a nyaka körül.