Brit adófizetők finanszírozzák a pakisztáni erőszakolók ügyvédeit

CONVICTED rapist who was freed on ‘good behaviour’ went on to groom and repeatedly rape a 12-year-old girl in Rochdale, Greater Manchester. Osman Ali, 25, had been locked up for eight and a half years in 2012 after he and two other men took it in turns to rape a college student whilst filming the attack on a mobile phone.
Vágólapra másolva!
Már több mint egymillió fontot, vagyis 366 millió forintnál is nagyobb összeget költöttek a brit adófizetők pénzéből a gyerekeket erőszakoló pakisztáni banda négy tagjának védelmére.
Vágólapra másolva!

A négy pakisztáni bevándorló annak a hírhedt rochdale-i bandának a tagjai, akikre a brit kormány polkorrekt módon csak „ázsiaiként" hivatkozik, és akik 13 év körül kislányokat molesztáltak és erőszakoltak rendszeresen.

Ugyanakkor, mivel Nagy-Britannia egyelőre még az Európai Unió tagja, ezért a bűnözők kihasználhatják az Emberi Jogok Európai Egyezményének 8. cikkét, amit eredeti szándék szerint a családok védelmére találtak ki, például az elkülönítésből származó traumák ellen.

David Spencer, a Bűnmegelőzési Központ (Centre for Crime Prevention ) nevű agytröszt szakértője ezzel kapcsolatban rá is világított ennek a hátulütőjére: „ezeket az embereket elítélték néhány tényleg szörnyű támadásért, most pedig szinte hihetetlen módon még több közpénzhez juthatnak, amivel az ügyvédeik aztán fellebbezéseket nyújthatnak be, emiatt pedig még tovább maradhatnak a országban".

Az adófizetők által pénzelt ügyvédek pedig szépen meg is dolgoznak az eddigi körülbelül 1 009 645 fontért, ugyanis néhányat a pakisztániak közül már ki is tudtak hozni a börtönből.
Ennek kapcsán pedig érthető a felháborodás, és ez is egy kicsit tolja a Brexit szekerét, hogy az ehhez hasonló abszurd uniós jogszabályok miatt az ilyen bűnözők simán élősködhetnek az adófizetőkön.