Szexrabszolgaként tartottak fogva egy ausztrál nőt Pakisztánban

Vágólapra másolva!
Egy 30 éves ausztrál nőt fogva tartott és napi szinten megerőszakolt egy muszlim férfi Pakisztánban – írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Lara Hall véletlenül, egy közös ismerősön keresztül ismerkedett meg online a pakisztáni Sajjaddal. Több éven keresztül a Facebookon beszélgettek, kapcsolatuk elmélyült: Lara szerint Sajjad több nehéz időszakon átsegítette.

Sajjad pont a legjobbkor lépett be az életembe, amikor nagyon érzékeny és sebezhető voltam. Gyönyörű és boldog életet ígért nekem: azt mondta, öt háza van, és Spanyolországban is venni fog egy villát, amit én rendezhetek be. Az ígéreteivel elcsábított. Az életem Sydney-ben annyira szörnyű volt, hogy úgy gondoltam, adok neki egy esélyt – nyilatkozta Lara.

Sajjad időközben Lara ikertestvérével és nagyanyjával is összebarátkozott a neten keresztül, akik megbízható embernek tartották.

2018 elején Sajjad meghívta Larát a testvére esküvőjére Pakisztánba, aki úgy érezte, végre találkozhat álmai férfijával.

Azonban amikor április 23-án megérkezett Pakisztánba, a valóság mást mutatott:

a férfi lepusztult házában húsz ember élt, és bár eleinte kedves volt, pár hét után bevallotta, hogy minden szava hazugság volt.

Ekkor kezdődött az erőszak.

Az, hogy nem mentem hozzá és nem voltam hajlandó áttérni az iszlámra, csak még jobban feldühítette. Egyszer meztelenül kellett elé állnom zuhanyzás után. Egy kis sampon a hajamon maradt, mire Sajjad megragadott, idiótának nevezett, és a mosdóhoz vágta a fejemet.

– mondta Lara.

Sikerült kapcsolatba lépnie az ausztrál konzulátussal, ahol azonban nem segítettek neki. Mivel közben lejárt a 30 napos vízuma, a rendőrséghez sem mert fordulni. Végül egy elit, diplomatákat, fegyveres erőket és kiemelt üzletembereket tömörítő klub igazgatójához, Dr Kaiser Rafiq-hoz fordult, aki segített neki a menekülésben.

Rafiq hatására ki merte hívni a rendőröket, az igazgató pedig szólt az érdekében. Lara ezután két hetet töltött a klubban, majd egy Rafi nevű barátjához ment, akivel szintén az interneten ismerkedett meg. A pakisztáni belügyminisztériumtól ekkor 400 dollárnyi büntetést kapott, amiért a vízuma lejárta után is az országban maradt, valamint 10 napot kapott, hogy elhagyja Pakisztánt.

Végül a GoFundMe online jótékonysági oldal révén eljutott a Brit Pakisztáni Keresztény Szervezethez, amelynek igazgatója segített neki hazajutni Ausztráliába.