Deutsch Tamás: Csúfosan megbukott a Soros-szeánsz

Deutsch Tamás interjú Szabó Annának
Vágólapra másolva!
A mostani Magyarországról szóló vita csúfosan megbukott az alacsony érdeklődés miatt – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Brüsszelben a vita után. Az Origo kérdésére nem zárta ki, hogy a májusi EP-választásig ismételten előkerül hazánk ügye.
Vágólapra másolva!

Egy vörös segélyt kapott a magyar ellenzék a bevándorláspárti többségű Európai Parlamenttől azzal, hogy ismét napirendre vették a magyar helyzetet - mindezt Deutsch Tamás mondta a vita után Brüsszelben. A fideszes politikus szerint egyfajta segítséget akart adni az uniós testület a magyar bevándorláspárti ellenzéknek, de ez a kísérlet csúnyán megbukott az alacsony érdeklődés miatt.

Közölte, gyakorlattá vált a közép-európai országok lenézése az utóbbi években. Úgy látja,

az EP-nek semmilyen joga sincsen arra, hogy egy szuverén ország belügyéről vitát folytasson, mivel ez nem tartozik a hatáskörébe.

Deutsch szerint ez egy tőről metszett politikai összecsapás volt a bevándorláspárti többség és a bevándorlásellenes kisebbség között. Szólt arról is, hogy Frans Timmermans szereplése minimum kétséges volt, mivel a politikus ma már az európai szocialisták csúcsjelöltje, ezért ezt az eseményt is kampányolásra használta.

Deutsch: Vörös segélyt kapott a magyar ellenzék Polyák Attila - Origo

Újabb vita jöhet

Deutsch Tamás az Origo kérdésére közölte, hogy nem zárható ki, hogy a májusi választásokig ismételten napirendre veszik a magyar ügyet. Szerinte a bevándorláspárti képviselők mindig valamilyen magasztosnak tűnő eszmébe csomagolják a mondanivalójukat, pedig sokkal tisztességesebb lenne, ha egyenesen kimondanák, hogy azt szeretnék, hogy migránsok százezreit fogadja be Magyarország.

A fideszes EP-képviselő kijelentette,

felháborító, hogy az EP napirendjén olyan témák nem szerepelnek mint a franciaországi brutális rendőri fellépések, vagy éppen a marosvásárhelyi egyetem ügye.

Az utóbbi eseményről azt mondta, hogy Romániában a magyar szak megszüntetésével valóban a felsőoktatási tanszabadság sérül, és erről semmit sem beszélnek a bevándorláspárti politikusok. A magyar ellenzék viselkedéséről úgy vélekedett Deutsch, hogy jobban gyűlölik Orbán Viktort, mint amennyire szeretik a hazájukat.

Támadás a magyar emberek ellen

Zajlik az európai parlamenti választási kampány, és az Európai Parlament balliberális többsége ebben a kampányban is támadást indított a magyar emberek ellen - mondta Deutsch Tamás, a néppárt első felszólalója a brüsszeli EP-vitában, aminek a fő témája Magyarország. Az EP balliberális többsége alapvető jognak tekinti a tömeges bevándorlást, és támogatják azt. Migránsvízumot akarnak bevezetni, és legalizálni akarják az illegális migrációt. Soros György leghűségesebb szövetségesei a szokásos hazugságokat szajkózták. A vita még tart, utána részletes tudósítással jelentkezünk a sorosista szeánszról.