Lecsaptak a liberális cenzorok a lányra, aki szerint csak két nem létezik

HelenaLive
HelenaLive
Vágólapra másolva!
Örökre kitiltott a Twitch nevű játékstreamelős platform egy fiatal lányt, amiért ki merte mondani, hogy szerinte csak két nem létezik.
Vágólapra másolva!

A lány a HelenaLive nevű csatornát csinálta egészen addig, amíg a világ legnépszerűbb streaming oldala, a Twitch végelegesen ki nem tiltotta „gyűlöletbeszédre" hivatkozva saját szuverén véleménye miatt. Mint mondta, szerinte

csak két nem létezik biológiailag, ezen kívül pedig nincs más köztes lehetőség. Tehát magyarán, ha valaki mondjuk élőben felolvasná a biológia tankönyvét a vonatkozó résszel, akkor kitiltják a haladó liberálisok, mert a száraz tudományos tények nem eléggé polkorrektek.

Helyette inkább az identitászavaros transzneműek érzékeny lelkivilágát szeretnék megvédeni.

A legdurvább az egészben, hogy azon kívül, hogy ki merte ejteni a száján a 160 éves darwini evolúciós elmélet alapját, azt is elmondta a kérdéses adásban, hogy neki egyébként nincs azzal baja, ha valaki transzneműként kíván élni.

A Redditre felkerült videóban ráadásul fel is olvassa a portáltól kapott indoklását, ami szerint ez már nem az első „kihágása" volt a fiatal lánynak. Természetesen a lány nézőinek jó része kiáll mellette.

A Twitch ráadásul tönkretette a lányt,

nem jut hozzá az eddigi bevételeihez, de ami még ennél is szomorúbb, hogy nem fér hozzá a korábbi videóihoz, így megvédeni sem tudja magát.

Újabb leckét kaptunk tehát a liberálisok álszent, képmutató és érdekalapú szabadságjog-értelmezéséből. Csak akkor fontos nekik a szólás- és véleményszabadság, ha az ő hasznukat szolgálja, egyébként minden ellentétes nézetet elnyomnak az áltolerancia bajnokai.