43 évvel idősebb férjétől szeretne gyereket a tinédzser

Vágólapra másolva!
Samantha Simpson 18 éves volt, amikor először találkozott 62 éves férjével, akibe néhány hónap beszélgetés után bele is szeretett. Miután a nagy korkülönbségre tekintettel a család nem fogadta el a helyzetet, a lány külön költözött az Arkansas állambeli Berryville városába nyugdíjas párjával, akivel gyorsan eljegyezték egymást. A pár 2018 januárjában házasodott össze, átköltöztek Kansas állam legnagyobb településére, Wichita városába, és most a családalapításban reménykednek - számolt be az esetről a brit bulvárlap, a Daily Mail. 
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy Samantha Simpson nagyon komolyan veszi kapcsolatát férjével, naponta kapja a sértő megjegyzéseket idegenektől, miszerint a férfi gyerekrabló, pedofil vagy éppen a nagyapjának nézik. Utóbbi különösen feldühíti a lányt. Idegesíti az is, hogy nincs olyan pillanat, amikor valaki ne tenne megjegyzést kapcsolatunkról, és ez már fárasztó a lány szerint. Panaszkodott, hogy nem elég, hogy a családja és barátaik nem fogadják el kapcsolatukat, még idegen emberek is ezt teszik, és ez már sok.

- mondta a lány.

Samantha elmondta, hogy férje pillantása és modora azonnal megfogta, de dicsérte úriemberségét is. Ahogy fogalmazott,

Azt is elmondta, hogy randevúzott korábban korban hozzá közelebb állókkal is, de éretlenek voltak és nem tudták, hogyan bánjanak partnerükkel.

Ezzel szemben a férje érett, és úgy bánik vele, mint egy királynővel.

- mondta a fiatal lány, hozzátéve, hogy reméli, hogy a sértő megjegyzések megszűnnek gyerekük megszületése után, ugyanis nem szeretnék olyan környezetben nevelni gyereküket, ahol azt kell hallja, hogy becsmérlik az apját.

A fiatal lány reméli, hogy történetük megosztásával az emberek rájönnek, hogy kapcsolatuk nem vicc, hanem komoly a korkülönbség és a külső megjelenésük ellenére.