Csajozás level 999: Hódíts fűnyírótraktorral

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi módon tesztelte a népszerű televíziós műsorvezető és barátja a megkaparintott VIKING fűnyírótraktort. Bevásárlás, gyorsulás, csajozás. Nézzük, mire jutottak!
Vágólapra másolva!

McMenemy Márk, a STIHL nagykövete barátját, Vilit hívta segítségül, hogy rendhagyó módon teszteljék a VIKING fűnyírótraktorát. Vajon mi gyorsul jobban a városi forgalomban: a traktor vagy a motor? Kiszolgálják Vilit az ország egyik legnagyobb étteremláncának autós ablakánál? Meg tudja oldani vele a heti nagybevásárlást? És a legfontosabb, elviheti a csinosabbnál csinosabb lányokat egy körre?

Lássuk, hogyan teljesít éles helyzetekben a jóképű Vili és a pofás VIKING fűnyírótraktor!

„Nagy lelkesedéssel vágtam bele a tesztbe, bevallom őszintén, hasonlóra korábban még nem vállalkoztam” – meséli Vili, aki számára nagy élményt jelentett, hogy egy fűnyírótraktort vezethetett a városban. „Az emberek nevettek, integettek, fütyültek, egyszóval nagyon jól reagáltak a különböző szituációkban” – mutat rá. Hozzáteszi, a legnagyobb kihívást természetesen az jelentette számára, hogy bájos hölgyeket vegyen rá arra, hogy elvihesse őket egy körre.

"Sok mindenre jó a VIKING fűnyírótraktora, de leginkább fűnyírásra!" - vallja McMenemy Márk, aki nagyon élvezte azt, hogy szokatlan próbatételek elé állíthatta az eszközt. "Ígérem, hamarosan további meglepetésekkel és izgalmakkal szolgálok majd a STIHL-rajongók számára!" – veszi vissza a szót McMenemy Márk arra a kérdésre válaszolva, hogy a jövőben is tervez-e hasonló különleges teszteket a kertészeti gépeket gyártó vállalat eszközeivel. „Járjatok nyitott szemmel, hiszen sosem tudhatjátok, mikor futtok bele egy újabb érdekes kihívásba” – teszi hozzá sejtelmesen. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Precizitás és tökéletesség - ezt nyújtja a VIKING MT 6127 ZL fűnyírótraktora, melynek 125 cm-es vágásszélességének segítségével a rendkívül nagy fűterületek is könnyedén lenyírhatók. A lendületes haladásról a kéthengeres motor és az elektromágneses kuplung gondoskodik. A vezetőülésből az LCD-kijelzőn keresztül minden tökéletesen ellenőrizhető, így többek között a fűgyűjtő kosár telítettsége, a vágásmagasság, a késkuplung, a sebességtartó vagy a fűgyűjtő kosár ürítése. A VIKING MT 6127 ZL megvásárolható a STIHL szakkereskedéseiben.

Nyerő páros

Játssz a STIHL-lel és nyerj egy HSA 25 sövénynyírót vagy egy FSA 45 szegélynyírót!

A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, minthogy megírjátok néhány mondatban a STIHL Facebook-oldalán a Nyerő páros vonatkozó posztjához, hogy a kerten kívül mikor, hol és mire használtátok vagy használnátok szívetek szerint kedvenc gépeteket. Fontos, hogy legyetek kreatívak, de maradjatok a megvalósíthatóság szintjén. A kommentelők között egy beépített akkumulátoros STIHL HSA 25 sövénynyírót sorsolnak ki, a legeredetibb sztori pedig egy beépített akkus STIHL FSA 45 szegélynyírót ér.

A részletekért látogass el a STIHL Facebook-oldalára!