Nissan X-Trail: a tökéletes útitárs

Vágólapra másolva!
A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét és kifinomultságát. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és egyben vonzó új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új innovatív technológiák. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Nissan International SA

Az X-Trailből az első változat 2000-es bemutatása óta több mint 3,7 millió darabot adtak el világszerte. Ebből mintegy félmillió jutott Európára, ahol az X-Trail továbbra is kiugró népszerűségnek örvend.

Emellett a modell rekordokat is döntött: a 2016-os pénzügyi évben az X-Trail 766 000 darab eladott autóval a világ legnépszerűbb SUV modelljének bizonyult.

Az X-Trail frissítése vásárlói véleményeken és visszajelzéseken alapult, hogy megerősítse a modell pozícióját a családi kalandok és hosszú utak legtökéletesebb partnereként.

A modellt mindig is látványos és erőteljes formaterv jellemezte, melynek meghatározó jegyei a finoman kidolgozott vonalak, a magas kerékívek és a motorháztető elegáns ívei. Újításainak köszönhetően pedig a belső tér is minden eddiginél kényelmesebb és praktikusabb lett.

Forrás: Nissan International SA

Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. De nem csupán a kormánykerék változott meg: az új bőr ülések még kényelmesebbé teszik az utazást. A különleges megoldásokat kedvelő ügyfelek számára pedig lehetőség van kéttónusú bőrrel borított utastér választására is.

Az új X-Trail csomagtere minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a VDA szabvány szerinti térfogata 550-ről 565 literre nőtt, úgy, hogy mind az öt ülés a helyén maradt.

Forrás: Nissan International SA

Az X-Trail új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott annak érdekében, hogy a közlekedés még biztonságosabbá váljon. Most először érhető el az X-Trail-ben a Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Állóhelyzeti Asszisztens, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens pedig immár gyalogosfelismerő képességet is kapott. Az X-Trailhez továbbra is elérhetőek az olyan technológiák, mint a Közúti Jelzések Felismerése, az Intelligens Parkolóasszisztens, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a Sávelhagyásjelzés is. A 2018-ban érkező ProPilot rendszer akár sűrű városi forgalomban, akár nagy sebességű utazásnál autópályán is képes lesz a kormányzás, a gázpedál és a fékek kezelésére, amennyiben nincs szükség sávváltásra, így pedig a hosszú utazás okozta fáradalmak és stressz is csökkenthetővé válik.

Az új X-Trail Japánban készül és megtestesíti a kultúra tökéletességre való törekvését.

https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22632311&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1