Clooney százezer dollárja bánja, ha megnősül

Vágólapra másolva!
Százezer dollárban, közel 20 millió forintban fogadott Michelle Pfeiffer amerikai színésznő és George Clooney Oscar-díjas színész, hogy Clooney soha nem nősül meg.
Vágólapra másolva!

Fogadást kötött George Clooney és Michelle Pfeiffer: a színész 100 ezer dollárt tett arra, hogy soha nem nősül meg, míg az Eastwicki boszorkányok egyik főszereplőnője biztos abban, hogy Clooney végül talál magának egy olyan nőt, aki oltár elé vezeti.

"George nagyszerű fickó, de megrögzött agglegény" - mondta a színésznő Clooney-ról. "Ám én biztos vagyok abban, hogy egyszer neki is bekötik a fejét. Nem én találtam ki a fogadást, hanem ő, ráadásul folyamatosan emeli a tétet, akárhányszor csak találkozunk. Néhány évvel ezelőtt alig száz dollárral kezdtünk."

A 46 éves színész Hollywood egyik legendás agglegénye: akárhányszor megkérdezték, mikor nősül meg, ő mindannyiszor őszintén elmondta, hogy fél elkötelezni magát, és gyereket sem szeretne.

A Sziriana című film Oscar-díjas főszereplőjének korábban már volt egy hasonló fogadása, Nicole Kidman ausztrál származású színésznővel: Kidman arra tett húszezer dollárt, hogy Clooney apa lesz, még a negyvenedik születésnapja előtt - a színésznek azonban azóta sem született gyereke.

"George Clooney igazi úriemberként viselkedett, visszaküldte ugyanis a Nicole által írt csekket" - árulta el egy amerikai magazinnak a színész egyik ismerőse. "Igaz, egy cédulát is mellékelt, amin csak ennyi állt: tíz év, dupla vagy semmi."