Harrison Ford elveszi Calista Flockhartot

Vágólapra másolva!
Harrison Ford amerikai színész, az Indiana Jones filmek főszereplője ígéretet tett a barátnőjének, Calista Flockhartnak: még az idén elveszi feleségül.
Vágólapra másolva!

Harrison Ford amerikai színész, az Indiana Jones filmek főszereplője megigérte a barátnőjének, Calista Flockhart színésznőnek, hogy még az idén összeházasodnak. A pár már közel hat éve van együtt, és közösen nevelik Flockhart hétéves, örökbe fogadott fiát, Liamet.

"Harrison megígérte, hogy néhány hónapon belül, ha befejezik a legújabb Indiana Jones film promócióját, megtartják az esküvőt" - árulta el a 65 éves színész egyik ismerőse a National Enquirer című amerikai lapnak. "Calista számára ez az ígéret nagyon sokat jelent, és biztos, hogy emlékezteti Harrisont rá, ha az esetleg elfelejtené."

Bár az esküvő pontos dátumát még nem tudják, a barátok szerint "nagyon egyszerű és bensőséges" ceremóniára lehet számítani.

Ford, aki korábban már kétszer elvált, korábban kijelentette, hogy egyáltalán nem akar újra megnősülni és "papír nélkül is tökéletesen boldog" az Ally McBeal című sorozat most 43 éves főszereplőnőjével.