Az Oroszlán kapcsolatai

Vágólapra másolva!
Oroszlán kedvesünk igen szenvedélyes, és nagyszerű az ágyban is, ráadásul mindent megtesz, hogy elkényeztessen minket. Arra azonban figyeljünk, ne váljunk egyszerű "kiegészítővé" mellette, és időnként azt is el kell viselnünk, hogy mással flörtöl.
Vágólapra másolva!

Az Oroszlánok nagyon szenvedélyesek, "apait-anyait beleadnak" érzelmi életükbe. A szexualitásban is jellemző rájuk, hogy hevesek, és igazán mélyen megélik a szenvedélyes eggyé válást a partnerükkel. A szerelem egyébként is nagyon fontos terület életükben - olyannyira, hogy sokszor előfordul, hogy állandó párjuk mellett szükségük van más kapcsolatokra is. Folyamatosan vágynak arra, hogy egyfajta kellemes "bizsergésben", izgalomban éljenek - ezt pedig a szerelem érzése jelenti számukra.

Az Oroszlán szeret "villogni" a kedvesével - ugyanakkor sokszor csak egy kellemes kiegészítőnek tekinti a párját, egy olyan tárgynak, aki az ő fényét hivatott emelni. Így egy erőtlenebb karakter könnyedén bábbá válhat az Oroszlán közelében. Ha azonban túlságosan előtérbe toljuk magunkat, Oroszlán jegyű kedvesünk könnyen megsértődhet, hiszen ő az, akinek mindig a középpontban kell lennie, neki kell a lejobban ragyognia.

A szerelem még egy fontos dolgot nyújt nekik: a játék örömét, hiszen a flört nagyon kellemes, izgalmas játékként élhető meg. Az Oroszlánok nagyon szeretnek "vadászni". Ha egy szermrevaló illető jár a közelükben, nem lehet elvárni tőlük, hogy nyugodtan üljenek... Nekik meg kell hódítaniuk a titokzatos ismeretlent - még akkor is, ha valójában kapcsoaltban élnek. Ha a kedvesünk Oroszlán jegyű, időnként lehetnek olyan ügyei, amelyek felett jobb szemet hunyni. Nem valószínű azonban, hogy egy kaland miatt az Oroszlánok kilépnek állandó kapcsolatukból, hiszen a biztonság legalább olyan fontos számukra, mint a kaland. ha hosszú távra tervezünk, akkor el kell fogadnunk azt, hogy időnként félrekacsintgatnak - a fantasztikus szexuális élet és az állandó kényeztetés, amelyet az Oroszlán nyújt a párjának, talán kárpótolhat.

Az Oroszlán ugyanakkor nagyon nehezen viseli el, ha megcsalják: neki ugyanis a bizalom és a büszkeség mindennél fontosabb. Ha félrelépünk, azzal megsértjük a büszkeségét - ami egy "uralkodónál" egyáltalán nem vezet jóra. Ha kiderül a dolog, készüljünk fel a teátrális jelenetekre, és arra, hogy igencsak meg kell küzdenünk azért, hogy a bizalmát visszanyerjük.

Csábítsuk el az Oroszlánt!
Egy Oroszlán elcsábításához tisztában kell lennünk azzal, hogy rendkívül igényes ember, és nem elégszik meg mással, csak a legjobbal! Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos neki a külsőnk, hiszen ő királyi módon "vonul fel" kedvesével. Az sem lényegtelen, hogy miként viselkedünk: elvárja, hogy sugározzon rólunk a tartás, az elegancia és a becsületesség. Biztos a siker, ha szórakoztatni is tudjuk, hiszen ő a szíve mélyén egy nagy gyerek, aki nem szereti a mélabút - partnernek kell lennünk a gyerekes kedvteléseiben.

Béküljünk ki az Oroszlánnal!
Az Oroszlánoknak fontos, hogy minden, magánál gyengébb lényt a szárnya alá vehessen, és megvédjen, ha kell. Velünk is ezt teszi, ha érzi: rászorulunk. Mutassuk ki, hogy szomorúak vagyunk a veszekedés vagy szakítás miatt, és ő biztosan megvigasztal majd! Beszélhetünk neki arról, hogy mennyire rosszul érint minket, hogy hiányolnunk kell varázslatos személyiségét!

Szakítsunk az Oroszlánnal!
Oroszlán kedvesünk teljes valóját, ösztönvilágát beleviszi a szexualitásba, ám nagyon érzékeny a saját teljesítményére. Mondjuk neki azt, hogy átlagosat nyújtott az ágyban, vagy fejezzük ki az elégedetlenségünket. Ezt a kritikát - mint ahogy semmilyet - nem viseli el, és hanyatt-homlok menekül a kapcsolatból, lehetőség szerint valaki más karjaiba, aki csodálja őt. Ne hunyjunk szemet tovább a gyengeségei felett, kritizáljuk folyamatosan - ezzel rövid időn belül megszabadulhatunk tőle. Ha egy életre el akarjuk kergetni, kérjünk számlát minden egyes kiadásáról, és beszéljünk neki folyamatosan a spórolás előnyeiről.