Februári wellness-horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szigorú tudsz lenni magadhoz, ha olyan céljaid vannak, amelyek komoly korlátozásokat igényelnek tőled. Ha úgy találod, hogy nem tudod a legjobb formádat hozni, akkor képes vagy napokig koplalni annak érdekében, hogy néhány kilótól megszabadulhass. Lehet, hogy ez nem a legjobb módszer arra, hogy tartós eredményt érj el, hiszen egy-két hónapon belül visszajöhetnek a keservesen leadott kilók. Akkor pedig ismét gondolkodnod kell majd azon, hogyan is fogj diétába. Az egészséged területén fontos lehet, hogy megkíméld a lábaidat. Ha az edzőterembe mész, akkor vedd sokkal komolyabban a bemelegítést. Ennek hiányában gyakran fordulnak elő a sportsérülések! A hangulatod nagyon érdeklődő és barátkozó lehet a következő hetekben - egészen addig, amíg nem vitatkoznak veled. Ha viszont megkérdőjelezik a véleményedet, akkor nagyon feszültté válsz.

Bika (április 21. - május 20.)
A következő hetekben új oldaladat ismerheted meg: ebben az időszakban a folytonos erőfeszítések helyett inkább arra vágysz, hogy egy kicsit magaddal foglalkozhass és csend vegyen körül. Az otthon töltött időben teheted legtöbbet a külső szépségért; rengeteg egyszerű, házilag is könnyen előállítható testápolási szer létezik, amelyekhez akár a zöldségesnél is beszerezheted a hozzávalókat. Ha elegendő időt szánsz a pihenésre, kívül-belül megújulhatsz! Az egészséged tekintetében sokkal jobban kell figyelned arra, hogy elegendő folyadékot igyál. Lehet, hogy azt tapasztalod, hogy nem vagy szomjas, de esténként döbbenten jut eszedbe, hogy alig ittál egész nap egy-két pohár vizet. A hangulatod barátságos lehet a következő időszakban. Örülsz annak, ha új ismeretségeket köthetsz, nyitott vagy az új barátságokra, talán az új szerelemre is.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon érzéki hangulatban vagy az elkövetkező hetekben, szeretnél szexis és vonzó lenni. A legjobb, ha a részletekben keresed a tökéletességet - vizsgáld felül, mennyire teszel meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Akár új dolgokat is kipróbálhatsz, amelyektől eddig, valami miatt, húzódoztál. A csábításhoz nagyon fontos, hogy megfelelő illatot használj, amely harmonizál a tested illatával. A parfümválasztáshoz kikérheted egy barátod véleményét, de lehet, hogy az eladók (akik még nem ismernek) nyújthatnak neked igazán nagy segítséget ebben - hiszen ők az első, ösztönös benyomás alapján ajánlanak neked illatot. Az egészséged területén különösen a táplálkozásra kell odafigyelned. Ha diétázol, akkor könnyen túlzásokba esel: ebben az esetben egész nap nem eszel semmit. Ez nem túl egészséges módja a fogyásnak, sőt, a kilók is gyorsabban visszatérnek, ha újra elkezdesz "rendesen" enni. A hangulatod ugyanakkor kissé befelé forduló lehet, hiszen a munkád nagyon leköti a figyelmedet. Nem nagyon jut időd arra, hogy a kapcsolataidat ápolgasd. Fontos, hogy legalább a családtagjaiddal törődj!

Rák (június 22. - július 22.)
Szerelmes hangulatban vagy, szinte virágzik benned az érzékiség. Nagyon szeretnéd kedvesedet elbűvölni, és ezért sok mindenre hajlandó vagy - akár az önsanyargató fogyókúrát is vállalhatod, pedig ettől levert és negatív lesz a hangulatod. Sokkal hatásosabb lehet, ha követed azt az egyszerű szabályt, hogy egyszerre nem eszel fehérjét és szénhidrátot. Kipróbálhatod azt is, hogy délig csak gyümölcsöt fogyasztasz. A lényeg, hogy találj magadnak egy betartható, hatásos, de kiegyensúlyozott diétát. Ügyelj például arra, hogy inkább többször, de kevesebb mennyiséget egyél egyszerre. A rostdús táplálékok, mint a teljes kiőrlésű gabonafélék, a zöldségek vagy a gyümölcsök, kiemelt szerephez juthatnak a táplálkozásodban, az emésztésed is kiegyensúlyozottabbá válik tőlük. A hangulatod nem túl vidám, hiszen nagyon sok teher nehezedhet a válladra. Szinte alig jut időd lazításra, és ennek meg is lesz a következménye, nagyon elfáradhatsz. Többet kellene pihenned!