Januári horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Még a szokásosnál is szenvedélyesebb hangulatban vagy, és ez meg is látszik a külsődön. Élénkebb, feltűnőbb ruhadarabokat választasz magadnak, és egyáltalán nem zavar, ha megbámulnak a másik nem tagjai. Egyedül az vethet vissza a gátlástalan flörtöléstől, hogy nem érzed tökéletesnek a testedet - ez jó alkalom lehet arra, hogy belevágj az alakformálásba! Már az is nagy eredményt hozhat, ha hetente kétszer-háromszor lemész az edzőterembe. Érdemes beszélned egy személyi edzővel, hiszen csak így kaphatsz szakszerű tanácsokat! Az egészséged területén a legérzékenyebb a folyadékháztartásod lesz: nagyon fontos, hogy sok gyógyteát, vizet igyál. Ügyelj arra, hogy nem szabad kizárólag ásványvizet fogyasztani! A hangulatod nagyon barátkozó és érdeklődő lesz a következő hetekben. Érdemes lesz minél többet eljárnod otthonról, hiszen sok új barátsággal és élménnyel lehetsz gazdagabb!

Bika (április 21. - május 20.)
Szeretnéd megmutatni a világnak a vonzerődet, ezért akár arra is hajlandó lehetsz, hogy komoly korlátozásoknak vesd alá magad a táplálkozást illetően. Ha éppen azt tervezed, hogy lefaragsz néhány kilót a súlyodból, akkor válassz olyan diétát, amely nem túl szigorú, ám nagyon rendszeres és kitartást követel tőled. A fogyókúra csak akkor lehet igazán hatásos, ha a mozgás is kiegészíti. Jól ötletnek bizonyulhat a zsírégető masszázs is! Az egészséged tekintetében sokkal jobban kell majd ügyelned a gyomrodra. Ne egyél nehéz, túl zsíros ételeket. A legjobb döntés, ha többször, ám kevesebb ételt fogyasztasz! A hangulatod kissé morcosabb lesz a következő hetekben. Ez azt is jelenti, hogy még azokkal az emberekkel sem leszel túl barátságos, akiket egyébként nagyon kedvelsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nem vagy hízékony alkat, de a te esetedben sem maradhat büntetlenül, ha össze-vissza eszel. Lehet, hogy néhány kilóval többet mutat majd a mérleg, de nem is ez a legnagyobb gond. A fő probléma az lesz, hogy a rendszertelen táplálkozás kihat majd a közérzetedre és az emésztésedre is. Megtörténhet, hogy a hasad puffadt lesz, és akkor nem férsz majd bele a kedvenc nadrágodba. Ha sok rostban gazdag étel kerül a tányérodra, akkor elkerülheted ezt a kellemetlen problémát. Az egészséged szempontjából a keringési rendszered lesz érzékenyebb, tehát nem most van itt az ideje annak, hogy agyondolgozd magad. Az év elején még megengedheted magadnak a lazítást. A hangulatod vidám lesz, és nagyon vágysz arra, hogy szórakozhass egy kicsit a barátaiddal. Kaphatsz is néhány nagyon kedvező meghívást, mindenképpen használd ki a lehetőséget!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon jó lenne, ha végre egy kicsit több időt szentelnél a hajad ápolásának! Észre sem vetted eddig, de mostanában nagyon elhanyagoltad a frizurádat. Ha igazán jó benyomást akarsz tenni másokra, akkor válassz olyan fazont, amely dúsabbnak mutatja a hajadat, s nem árthat levágni a töredezett végeket sem! Az új év a fogyó Hold idejével kezdődik, ha ekkor mész fodrászhoz, akkor egészségesebb haj nő majd vissza! Az egészséged szempontjából ideje lenne törődnöd a gerinceddel! Ha úgy érzed, hogy rossz a tartásod, vagy egész nap ülőmunkát végzel, akkor kérd ki a háziorvos tanácsát! A hangulatod nagyon vidám és kedves lesz a következő hetekben. Ennek köszönheted majd a népszerűségedet! Te lehetsz a munkahelyi közösség lelke, sőt, otthon is jó hangulatot teremtesz!