Beckhamék a legjobban öltözöttek

Vágólapra másolva!
David és Victoria Beckham lett a legjobban öltözött pár a Vanity Fair magazin listáján - a két brit híresség maga mögé utasította Angelina Jolie-t és Brad Pittet, valamint a Demi Moore-Ashton Kutcher házaspárt is.
Vágólapra másolva!

David és Victoria Beckhamet választotta meg a Vanity Fair magazin szakértői gárdája a legjobban öltözött párnak. A listát már 68. alkalommal állították össze a világ legnevesebb stílusszakértői és újságírói.

A brit hírességek többek között az Angelina Jolie-Brad Pitt és a Demi Moore-Ashton Kutcher párosokat utasították maguk mögé.

"Davidnek és Victoriának olyan teste van, amelyen minden ruha jól mutat" - mondta a Vanity Fair szerkesztője, Amy Fine-Collins. "Mindketten jól néznek ki a divattervezők által megálmodott öltözékekben, de akkor is, amikor csak a tetoválásaikat viselik. És a legjobb kiegészítőjük természetesen a másik, együtt igazán tökéletesek."

Megválasztották a legstílusosabb férfiakat és nőket is. A divatos pasik tízes listájára felkerült Lenny Kravitz zenész és Nicolas Sarkozy francia elnök is, míg a hölgyek között megtalálhatjuk Ivanka Trumpot, a Trump-birodalom örökösnőjét és Renée Zellweger Oscar-díjas színésznőt is.

Idén "örökös taggá" - többek között - George Clooney amerikai színészt és Sofia Coppola rendezőnőt választották. Ezzel bekerültek az elmúlt, közel 70 év legstílusosabban öltözködő emberei közé, olyan legendás hírességek mellé, mint Coco Chanel, Audrey Hepburn; Bianca Jagger, Nicole Kidman, Sophia Loren, Tina Turner vagy Diana hercegnő; az urak közül pedig Fred Astaire, Giorgio Armani, David Bowie, Ralph Lauren, Sting, és Ronald Reagan is szerepel a listán.