Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Miss Balaton: mutatós, merész mezőny
2004. július 29., csütörtök, 16:43|Utolsó módosítás: 2004. július 30., péntek, 11:23

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az idei Sió Miss Balaton Szépségverseny döntője Siófokon, a Szabadtéri Színpadon lesz augusztus 6-án, péntek este. A szervezők pompás show-műsort ígérnek a Fiesta együttessel, Zsédenyi Adrienn dalaival és a 16 gyönyörű királynőjelölt közreműködésével. Ezt már nem hagytuk annyiban, élőben, személyesen megnéztük őket.


Forrás: missbalaton.hu
Ajánlat
A Miss Balaton honlapja
Képgaléria

A legjobb nőkMiss Balaton


A lányok közt akadt klasszikus, előkelő szépség, dögös, belevaló nő, kislányosan szende, visszafogott tinédzser, köldökpiercinget viselő ifjú hölgy és tetovált amazon is. Ami az egyik nagy pláza tetején rendezett fotózás során, természetes fényben férfiszemnek rögvest szemet szúrt, az a teljes színharmónia, ugyanis a tizenhat döntős kisasszony pont ugyanabban az árnyalatban, ugyanolyan barna bőrrel sétálgatott a vakuk kereszttüzében.

A szervezők napokon át alaposan átvizsgálták a teraszos helyszínt, nézegették délelőtt 11-kor a nap állását, tervezgették a székek, asztalok helyét, figyelték az árnyékokat, átpakolták a pálmafákat, napernyőket - majd a borús, ronda idő miatt mégis egy teremben került sor a bemutatóra. A lányok ugyan kisétáltak dideregni egy csöppet, de a szabadtéri program ennyi volt, nem több.

Páran riadtan néztek, mintha a komor Vágó már a negyvenmilliós - asztrofizikai ismereteikre alapozó - kérdést tenné fel nekik, de a többség alapvetően magabiztos volt. Bár a szépség nyilván szubjektív dolog, cikkíró szerint egy-két lány már most egyértelműen kizárható, esélytelenek, mint Fekete Pákó a Grammy-díjra. Ennek ellenére igen erős mezőny jött össze, csak sóhajtozva és nagy bánattal szívünkben gondolhatunk a kihagyott középdöntőre.

A szépségverseny - mely immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre - tavaly Siófok városának kérésére Balatonlelléről a Balaton fővárosába költözött. Kevesebb, de neves támogatók állnak mögöttük, így a kitett reklámok, molinók száma is radikálisan csökken. A győztes idén is 17 és 26 év közötti, gyermektelen hajadon lesz, a fődíj pedig egy autó, sok egyéb más (hi-fi, tévékészülék, utazás, digitális fényképezőgép) mellett.

Tavaly Sándor Orsolya, egy huszonöt éves tanuló nyert, persze ő is jelen volt a szakadó eső, kellemetlen, hideg idő elől fedett helyiségbe menekült mustrán: "Jó volt királynőnek lenni, sajnálom, hogy vége. A médiában szerettem volna lehetőséget kapni, ez be is jött. Az új mezőnyből nekem is megvannak a kedvenceim. Olyan nyerje, aki megérdemli" - közölte az összesereglett újságírókkal. Biztos olyan nyeri.

Forrás: missbalaton.hu

Molnár Andrea

Polgár Kriszti az elmúlt évben helyezett volt, de idén is akadtak sikerei: "A tavalyi szereplésem miatt hívtak a Miss Adria versenyre. A tizenhatos döntőben hat horvát lány mellett tíz másik ország képviseltette magát, így sikerült nyernem. Igazából keveset kommunikáltunk a lányokkal, mindenki más nyelven beszélt. Végig nyaralásnak fogtam fel, gyönyörű helyen voltunk. Ráadásul nyertem még egy egyhetes üdülést is!" - lelkendezett a szőke hölgy.

A bikinire vetkőzött lányok sorra vonultak fel, egyesével mutatták be bájaikat. A fekete Bajdik Erika kezdte a sort (őt Egyiptomban majdnem eladták pár tucat tevéért), követte őt Balássy Emőke (énekesként futna be karriert), Csonka Berta (búvárkodni és vitorlázni szeret), Erdélyi Dalma (modellkedett Párizsban, Milánóban, mellesleg hastáncol, hmm...), a szőke Görgényi Gabriella (őt Tommyboy verte meg a VV3 beszavazóshow-ján, férfiak nagy bánatára), Hollár Judit (a mozi és a sí szerelmese), és a fekete Jónás Eszter (táncművész, ki tavaly már Pocahontasként sikert ért el a Miss Balaton döntőjében).

Forrás: missbalaton.hu

Görgényi Gabriella

Nem volt megállás, sorra jöttek a próbálkozók. Akadt köztük birkapörköltért rajongó, geográfusnak készülő lány, ezotéria iránt érdeklődő, interneten keresztül felcsípett baráttal bíró hölgy, plasztikai sebészi pályára induló, gekkót nevelgető versenyző, asztrológiában jártas utazásszervező-idegenvezető, hagyományos konyhatündér, jogosítvány nélkül is a kocsi után áhítozó lány, vagy éppen ifjú szobrásztanuló. Lesz idejük megismerkedni egymással, ugyanis hétfőtől öt napon át szinte össze lesznek zárva Siófokon: a speciális edzőtábor arra szolgál, hogy a jövő pénteki döntőn ne legyen probléma, minden klappoljon. Mellesleg, ez egy igen nézett valóságshow lenne: tizenhat, rivális szépség, pasik nélkül, összezárva egy villában...

Görgényi Gabi - érthetetlen módon - Tommyboytól kapott ki a Való Világ 3 második beszavazóshow-jában, pedig állandó, esti jelenléte a képernyőn növelte volna a férfilakosság lelkesedését a reality iránt. "Nagyon kevéssel vert meg, alig pár száz szavazattal. Nagyon rosszul éltem meg eleinte, de aztán kihevertem. Most államvizsgáztam a Közgázon, szeretném elkezdeni a média szakot. Tévézni szeretnék, képernyőn. Bármi jöhet. Indultam már néhány versengésen, nem ez az első próbálkozásom, voltam a Manhattan Év Arca és a Coca-cola Ezüstlány versenyen is. A felkészülés öt napja jó lesz, nem félek tőle. A színpadi mozgást fogjuk tanulni, készülünk, ruhákat próbálunk. Remélem, bulizni is lesz időnk!" - mondta lelkesen.

Forrás: missbalaton.hu

Hollár Judit

A szintén szőke Hollár Judit 2002-ben már nevezett a versenyre, de a tavalyi megmérettetést kihagyta. Idén főleg anyukája erőltette, és a barátnője nevezése után adta be ismét a derekát. "Ő sajnos nem jutott a tizenhatos döntőbe, de nem féltékeny. Én is próbálkoztam már korábban, a Miss Cyberspace-vetélkedésen voltak részsikereim, de Miss Hungary versenyen is indultam, tini kategóriában. Idén célom a szórakozás, a lényeg, hogy jól érezzem magam. Nagyon szépek a lányok, nálam már megvan a három győztes. Nem lesz csalódás, ha én nem állhatok dobogóra. Főiskolára megyek majd, közben hostessként dolgozom. A siófoki ötnapos összetartáson nem lesz idő intrikára, mivel reggel nyolckor van kelés, estig a koreográfiát tanuljuk. Mindenkinek más a mozgása, meg kell tanulni a járást" - mesélt korábbi tapasztalatairól (is).

A középdöntő Aligán volt, 130 bikinis szépség vonult fel, a jövő pénteki döntőbe végül 11 barna, 2 fekete és 3 szőke lány jutott. Hat pesti lány van a mezőnyben, ketten pedig egyenesen a Balaton partjáról jöttek. Hogy kié lesz a korona, ki megy haza vadonatúj - technikai cuccokkal, illatszerekkel, üdülési csekkekkel és tévés ajánlatokkal telepakolt - kocsival, az jövő péntek éjjel kiderül.

Kalmár Csaba

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem