Már a megnyitón elhoztunk egy érmet!

magyar csapat, riói olimpia megnyitója
El lett találva
Vágólapra másolva!
Egy amerikai híroldal beválasztotta a magyar csapat felvonuló formaruháját az öt legszebb közé – ami nálunk egyértelműen első helyet jelent. És ezt nem csupán a honfiúi kevélység mondatja velünk, de idén az olimpiai felszerelés minden eleme – minimum – tízpontos!
Vágólapra másolva!

A FOX Sports munkatársai is végignézték a megnyitót, és éles szemmel kiválasztották az öt legjobb és legsiralmasabb formaruhát. Ha nem is értünk egyet minden döntésükkel, egy olyan van, amire feltétel nélkül rábólintunk.

El lett találva Forrás: AFP/Pedro Ugarte

A magyar csapat formaruhája helyet kapott az öt legjobb között – és egyáltalán nem indokolatlanul. A lányok

piros-fehér, csinos szabású nyári ruhája nem hivalkodó, de vonzza a tekintetet,

míg a fiúk sötét öltönye elegáns, és a világosabb nyakkendőnek köszönhetően nem tűnnek gyászhuszárnak, de a jól eltalált árnyalat miatt nem is válnak nevetségessé.

Nem zárójelben jegyezzük meg, hogy néhány korábbi olimpiával ellentétben ezúttal a csapat valamennyi ruhája nagyon el lett találva. Klassz a sötétzöld melegítő a világos betétekkel (amivel a rendező országnak is kedveskedtünk egy kicsit), ahogy a világoszöld pólók is.

Ahogy ugyanez igaz a piros és fehér ruhákra is, és a lányok csíkos kimenőruhája is telitalálat.

Forrás: mob.hu

És akkor pár szó a többiekről. A FOX a jók közé írta a klasszikus zöld-sárga színeikben feszítő dél-afrikaiakat, a világoskékben pompázó bahamaiakat, a homoksárga szafara szettben vonuló mongolokat és a tongai zászlóvivőt, akiről első napi hírfolyamunkban mi is megemlékeztünk.

Az amerikai lap nem éppen kegyes módon a leggyengébb kreációk közé sorolta a honfitársak ruháját – amit mi túlzásnak tartunk, egész jó az a cucc -, viszont méltán kaptak itt helyet az oroszok, a norvégok, a németek és a '80-as évekbeli házibuliba induló, de végül a riói megnyitón kikötő lengyelek is.

Ők a lengyelek Forrás: AFP/Pedro Ugarte