Kenderesi: Rám férne pár sajtburesz

Kenderesi Tamás 200 pillangó döntp rio2016 Rio 2016 olimpia Olimpia2016
Rio de Janeiró, 2016. augusztus 10. A harmadik helyezett Kenderesi Tamás a célban a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjében a riói nyári olimpián a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 9-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal nyilatkozott a riói olimpián.
Vágólapra másolva!

„Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem - kezdte az M4-nek. - Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem.

Próbáltam hozni, amit tudok. Kicsit görcsössé vált a többiekben ez az izgalom, örülök, hogy én ki tudtam zárni ezt az egészet."

Ő sem hitte el, hogy bronzérmes Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Edzője, Tari Imre így fogalmazott: „Úgy jöttünk ide, mint amikor a kisfiú elindul a nagy városba szerencsét próbálni. Döntőt szerettünk volna úszni. Tomi az előfutamtól kezdve mindig jobb időt ért el, és a döntőben is élete legjobbját úszta. A médiát már tudja úgy kezelni, hogy ne szálljon el.

Egy konok srác, aki elér mindent, amit eltervez. Most felértünk a jelenleg elérhető csúcsra, de még egy fok van a létrám, azt még meg kell lépni, az olimpiai bajnoki címért."