BL-döntős edzőhöz hasonlítják Hosszú Katinka férjét

Shane Tusup rio2016 Rio 2016 olimpia 2016 olimpia2016
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 8. Shane Tusup, Hosszú Katinka úszó edzője és férje figyeli a sportolót a Rio de Janeiró-i nyári olimpia 200 méteres vegyesúszás előfutamában a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 8-án. (MTI/EPA/Dave Hunt)
Vágólapra másolva!
Egy argentin újságnak az Atlético Madrid varázslója, Diego Simeone jutott eszébe Shane Tusupról. Van benne valami!
Vágólapra másolva!

Olyan országokban is felfigyeltek Hosszú Katinkára és edzőjére, Shane Tusupra, ahol amúgy nem igazán érdeklődnek az úszás iránt. Nem volt persze nehéz, különös tekintettel a három aranyra és egy ezüstre, valamint Tusup medence partján bemutatott magánszámaira.

Nem fogja vissza magát Forrás: MTI/EPA/AAP/Dave Hunt


Éppen ez utóbbi apropóján közölt cikket az Olé nevű argentin sportlap szerzője, Mariano Murphy, és tőle aligha kell nagyobb elismerés annál, hogy a jelenleg legfelkapottabb argentin futballedzőhöz, Diego Simeonéhoz hasonlítja Shane Tusupot. Körszakáll, tetoválások, izmok – sorolja Murphy a párhuzamokat, de a lényeg persze nem ez.

Hanem az, hogy az Atlético Madriddal az utóbbi években nagyszerű eredményeket elérő Simeone ugyanolyan zabolátlanul viselkedik a pálya mellett, mint Tusup a medence szélén, ugyanúgy átéli, ami odabent történik.