Két magyar is bekerült a női vízilabdatorna álomcsapatába

Bujka Barbara rio 2016, olimpia 2016, Rio de Janeiro, Brazil, Brazília, XXXI. nyári olimpiai játék, női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzésen
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 19. Bujka Barbara örül a góljának a riói nyári olimpia női vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott Magyarország - Oroszország mérkőzésen az Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 19-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A negyedik helyezett magyar válogatott játékosai közül Keszthelyi Rita és Bujka Barbara is bekerült a női vízilabdatorna álomcsapatába a Rio de Janeiró-i olimpián.
Vágólapra másolva!

A magyar szövetség (MVLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a torna legértékesebb játékosa az aranyérmes Egyesült Államok csapatából Maggie Steffens lett.

A 4. helyen végző magyar válogatottból a csapat két legeredményesebb gólszerzője, a 15 gólig jutó center, Bujka Barbara, valamint a 14 találatot jegyző, Keszthelyi Rita került be a legjobbak közé.

Bujka Barbara Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az olimpia álomcsapata, nők:
Ashleigh Johnson (amerikai) - Maggie Steffens (amerikai), Arianna Garibotti (olasz), Keszthelyi Rita, Bujka Barbara, Madeline Musselman (amerikai), Ash Southern (ausztrál)