Műsorvezetőket keres az új magyar zenetévé

Vágólapra másolva!
Az októberben induló magyar Music Television keresi az arculatához leginkább passzoló műsorvezetőket. Az új hazai zenetévé közleménye szerint minden eddiginél érettebb, progresszívabb, szubkultúrákat is megszólító hazai csatorna lesz.
Vágólapra másolva!

Az MTV Networks Magyarország vezetői különleges szempontok szerint válogatják a jelentkezőket. Fontosnak tartják, hogy az új csatorna arcai igazi formabontó egyéniségek legyenek. Olyan hiteles műsorvezetőket keresnek, akiK beleillENEk a Music Televisionről kialakított képbe.

"A leendő műsorvEzetőknek egyéni stílusuk, humoruk kell, hogy legyen, és lényeges, hogy életükben a zene fontos szerepet töltsön be"- írja a sajtóanyag Lengyel Attilát, a csatorna programigazgatóját idézve. A pályázás kisfilmek leadásával történik, az induló csatorna a T-Mobile videómegosztó portáljának szolgáltatását igénybe véve működteti a www.mtv.vidup.hu oldalt, amire bárki feltöltheti a felvételeket.

Az MTV csapata két 20 másodperces filmet vár augusztus 15-ig a jelentkezőktől: egy bemutatkozó anyagot és egy másikat, amelynek témája szabadon választott - a lényeg, hogy valami olyasmiről legyen szó benne, ami különösen érdekes a jelölt számára. Hangsúlyozzák, hogy meghökkentő, meglepő felvételeket küldjön a pályázó, amivel bizonyítja, hogy ő a hazai MTV ideális arca.

A nemzetközi MTV egyébként ugyancsak vár - egyebek mellett - rövid videókat: nemrég kutatást indított, amellyel betekintést kíván adni az ifjúsági szubkultúrákba. Magyarország mellett Nagy-Britannia, Csehország, Lengyelország, Litvánia, Törökország, Izrael és Románia vesz még részt a kezdeményezésben. A tévések zenei, öltözködési stílusokra, sajátos bulizási szokásokra kíváncsiak.

party.[origo].hu