Digitális reneszánsz - Paolo Mojo mixe

Vágólapra másolva!
A Renaissance kiadó immár a digitális zenei világban is elindította saját sorozatát: a Digital 001 Paolo Mojo mixelésében nem jelenik meg lemezen, csak letölthető formában lesz elérhető. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A Renaissance már igazán régi játékos a mixalbumok kiadásában, az ő gondozásában jelent meg például Sasha és John Digweed The Mix Collection című dupla albuma, még 1994-ben. Nos, 2007-re az egyik legpatinásabb kiadó is eljutott oda, hogy a digitális világot nem hagyhatja figyelmen kívül. Hiába a Masters-sorozat sikere, itt az idő új vizekre evezni: jön Polo Mojo letölthető mixe. A nyolcvanperces e-album szeptember 3-án jelenik meg.

A készítő a következőket mondta a kiadványról: "Néhány év múlva minden album így készül majd el, mert nincs terjesztési költség és szállítási idő, hiszen egy számítógépes programmal mindkettő kiküszöbölhető. Az a furcsa, hogy eddig még nem terjedt el ez az eladási forma. Örülök, hogy én lehetek az első képviselője ennek az újító Renaissance-sorozatnak."

Paolo Mojóra Sasha figyelt fel két éve, és le is igazolta ügynökségéhez. Még abban az évben néhány kiemelkedő remixe és produkciója révén az egyik legkeresettebb dj-vé nőtte ki magát. Hamarosan ő lett a Sasha warmup-dj-je, együtt turnézták végig Észak Amerikát és Európát. Egy évvel később a Balance 009 elkészítését már rá bízták.

Forrás: [origo]
Mojo ezt mutatja magáról honlapján

Housemusic.hu