Chriss nem haragtartó

Vágólapra másolva!
A Foundtaion Records főnöke, Chriss büszke arra, hogy Digweeddel dolgozhat, de a síelős partyt is kihagyhatatlannak tartja, ráadásul igen termékeny volt ez az év. A Partyphoto.hu interjúja.
Vágólapra másolva!

Kühl-el közösen készültök valamire, mi lesz ez pontosan, és mikorra várható?
- Valóban készülünk Tamással egy közös mixalbumra. Talán már az sem titok, hogy ez egy nagyon speciális helyzet számunkra, hisz lehetőségünk adódott egy különleges Renaissance label alatt meg-jelenő lemezt készíteni. Mivel ez mind-kettőnknek mérföldkő, így lázasan stúdiózunk. Eddig csak világsztárok mixelték ezt a sorozatot, így igazi kihívás mindkettőnk számára. Ez egy, a magyar piacra készülő Renaissance album lesz, és egy húsz állomásos turnén is bemutatjuk majd. A lemezt az egyik szponzor jóvoltából mindenki ajándékba kapja majd a bulikon. Külön öröm nekem, hogy az itteni terjesztést a kiadóm, a Foundation Records viszi majd. A megjelenés pontos dátumát még én sem tudom, de pár hónapon belül mindenképp meglesz.

Ha már úgyis szóba került mi újság a kiadó háza táján?
- Nagyon nagy pörgés van a label körül, nemrég jelent meg Surprise: The Pressure / Redirection of Sound vol. 2-je, ami a Trip-nek a folytatása. Nagyon kellemes house-mix, ennek indul most a turnéja. Két hét múlva jelenik meg Budai - I Love Deep első hivatalos mix cd-je, és mint azt az előzőekben már említettem, várható még a Kühl-lel közös Renaissance kiadvány is. Ezen felül a digitális áruházakban is folyamatosan jelen vagyunk, kiváló zenéket jelentettük meg az utóbbi időben. Számos, elismert névnek számító producer készít, mind a The Quasar-nak, mind a Foundation-nek mixeket, például Soda Inc., Subsky, Deep Collective, Tarkan & V-Sag, Kasey Tailor. Úgy gondolom ebben az évben igazán termékeny volt a kiadóm.

December 7-én lesz egy buli, ahova John Digweed hívott meg, hogy jött ez össze?
- Valóban az a megtiszteltetés ért, hogy John Digweed illetve management-je felkért, hogy december 7-én legyek a warmup Digweed előtt Amszterdamban. John ebben az évben csak ezen az egy estén játszik Hollandiában, és én vagyok az egyetlen vendég. A hely viszonylag nagy, hiszen kétezren is elférnek a klubban. Ha túl vagyok rajta, ígérem, beszámolok mindenről.

Chriss és a Quasar Kecelen