A magyarok Zágrábban és Prágában is lebontják a falat

Vágólapra másolva!
Az electro-rave-szabadcsapat, a Kollektiva az év utolsó hónapjában sem bír magával, és tettvágyukat bizonyítandó, hatalmas bulit csapnak majd 22-én, szombaton a Trafóban, de előtte még átlátogatnak most szombaton Zágrábba és Prágát sem hagyják cserben.
Vágólapra másolva!

Az év utolsó hónapjában esedékes fellépéseik sorát december nyolcadikán egy külföldi vendégszerepléssel nyitja a Kollektiva. A fiúk a zágrábi Sicko Disko bulisorozat meghívására dj-znek a horvát fővárosban.

Az Aquarius nevű klubban ugyanaznap este fellép még a One Watt Sun producerpáros is (például Dr Octagon) electro-funk-hiphop-liveactjével, magyarjaink, a Tmx, Fullstereo, Popbitch trió pedig pár órára exportálják a tőlük itthon már megszokott rave-hangulatot.

A Kollektiva újabb vendégszereplésére ezután idehaza kerül sor: Tmx és Fullstereo egy magazin lapszámbemutató partyján játszik december 21-én, pénteken a Merlinben. A nurave jegyében rendezendő eseményen a stílus bölcsőjének számító londoni Antisocial estek kiagyalója, Buster Bennett jövőzeneszettje lesz a fő attrakció.

A másnap aztán már a Trafóba szólítja a srácokat, a Kollektiva havi rendes falbontó foglalkozására. Klubestjük vendége ezúttal egy bécsi brigád lesz: a Pola-Riot dj/promóterei a partyjaikon az osztrák főváros klubéletét igyekeznek fenekestül felforgatni, olyanok bevonásával, mint az Audioporno, a Bloody Beetroots és a Crookers - bizonyítva, hogy az osztrákok is képesek elveszteni az eszüket.

Kollektiva a Trafóban

December 29-én, kéát nappal szilveszter előtt ismét határainkon kívülre merészkedik a Kollektiva: a prágai Heartbeats klubesten vendégeskedik Tmx és Popbitch, tovább erősítve ezzel a két csapat közötti barátságot, mely a cseh főváros legmenőbb bulisorozatának házigazdája, az amerikai Damian budapesti meghívásával kezdődött.

Végül, de nem utolsósorban, a szilvesztert sem otthon a tévé előtt tölti a Kollektiva legénysége, hanem a Trafóban, ahol egy igazi házibuli-hangulatú évzáró tomboldára várnak mindenkit dj-barátaikkal együtt: a New Year's R.A.V.E. alkalmából Hysterika, a Kittenkillers, a Kunk és a Wifebeater Records szállnak be a házigazdák mellé, hogy közös erővel lendítsék át a ravereket 2008-ba.