Sasha exkluzív partyja a Studióban - megvannak a párosjegynyertesek

Vágólapra másolva!
A house Beeathovenjének is tartott, a progresszív-house stílusalapítója, Sasha december 22-én, másfél év után látogat újra Budapestre. Megvannak a párosjegynyertesek.
Vágólapra másolva!

Másfél év után, december 22-én, szombaton látogat újra Budapestre Sasha, a proghouse voltaképpeni megalkotója. A bemelegítésről az egyik legnépszerűbb magyar dj, Chriss gondoskodik majd.

"Limitáljuk a belépők számát, ezzel is exkluzívabbá téve az eseményt. Egyébként is szerfölött különleges alkalom lesz, elvégre Sasha csak erre az estére egy ötórás szettel készül" - mondta el Rács Balázs, a party főszervezője.

Sasha varázsát abban látják, hogy noha a tömegeknek alkot, zenéi mindig egy kicsit a tömegművek előtt járnak. Azt mondják róla, hogy kis túlzással ő a XXI. század és a house Beethovenje.

De az Alexander Coe néven született angol nem törődik a műfaji, stílusbeli kötöttségekkel, electrótól a trance-en keresztül, breakbeaten át egészen a progresszív- vagy deephouse-ig mindent szívesen játszik.

A limitált belépős partynak a Studio ad otthont, a Hajógyári-szigeten. Az ötórás Sasha-szett mellett a hazai élvonalból Chriss lép a lemezjátszók mögé.

A belépők december 15-ig 4900 forintba kerülnek, majd az utolsó előtti napig ötezer-ötszáz forintba, utána és a helyszínen pedig hatezer-ötszáz forint lesz a bebocsátás a különleges eseményre.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lVs3BNVribbPULsC

Sasha és Digweed együtt a pultban