Akik ingyen szilvesztereznek - megvannak a studiós Dave Seaman-party párosjegynyertesei

Vágólapra másolva!
Egykoron még breaktáncosként kezdte, de mára némi tánczenei újságírás után a partyszcéna egyik legfelkapottabb neve lett Dave Seaman. Többször járt már Magyarországon, és most szilveszterkor a Hajógyári-szigetre, a Studióba látogat, hogy egy exkluzív partyval búcsúztassa el 2007-et. Kisorsoltuk párosjegyek nyerteseit a szilveszteri partyra!
Vágólapra másolva!

Dave Seaman dj-ként a kilencvenes évek elején mutatkozott be, méghozzá Renaissance-ban, és rögön rezidense is lett a neves helynek. A leeds-i születésű kissrácra egy versenyen figyeltek föl először, s egyből lehetőséget kapott: részt vehetett a New York-i New Music Seminaron, az akkoriban vezető zenei konferencián.

Dave okosan saját dj-karrierjének ugródeszkájaként használta a Mixmaget. Így amikor az újság fotósa klubot nyitott Shelley's néven, az ifjú Seaman azon kapta magát, hogy Sasha előtt warmupol.

Steve Andersonnal összeállva megalapították a Brothers in Rhythmet, és olyan klubhimnuszokat készítettek, mint a Such a Good Feeling vagy a Peace and Harmony. A Pet Shop Boys is felfigyelt rájuk, és a Such a Good Feeling-et Chris Lowe az 1990 legjobb szerzeményének nevezte. Ráadásul nem is álltak meg itt, olyan világsztároknak készítettek remixeket, mint Kyle Minouge, vagy épp Jacko.

Egykori mixmages mukatársával, Nick Gordon Brownnal megalapította a Stress Recordsot, mely Sasha és John Digweed, illetve a Groove Armada-s Andy Cato korai munkáit jelentette meg.

1998-ban Dave Seaman egy egyéves New York-i kitérő után hazahúzott, és újabb kiadót alapított, Audio Therapy néven. Ausztráliában felfedezte Phil K-t, Luke Chable-t, és aminek talán a legtöbben örülnek, az Infusiont.

"Ha igaz a régi mondás, miszerint repül az idő, amikor jól érzed magad, akkor az elmúlt húsz évben bitang jól kellett lennem" - vallja magáról Seaman. A Therapy Sessions Volume 4, mely ősszel jelent meg, a dj huszonharmadik válogatásalbuma, és hallatszik rajta, hogy még mindig "bitang jól" érzi magát.

Seaman Siófokon

A Studio exkluzív limitált belépős szilveszteréjszakáján Chriss, Slam Jr. és Surprise pörgeti még a hangulatot Dave Seaman mellett, aki különleges extraszettel készül az estére.