Szex és zene - áttervezték Playboy-nyuszit

Vágólapra másolva!
Az amerikai Playboy magazin idén újra elindítja Rock The Rabbit kampányát. Az idei pólókollekció darabjait többek között a Daft Punk, Iggy Pop, és a Gogol Bordello tervezi.
Vágólapra másolva!

A Playboy, ahogy múlt évben is újra megcélozza a partykra és koncertekre járó közönséget Rock The Rabbit kampányával.

Február közepén egy Sex and Music (szex és zene) című különszámmal jelentkeznek, amelyen bemutatják, hogy az általuk felkért művészek, mit műveltek a nyuszis logoból.

Ebben az évben többek között a mostanában egyik legjobban keresett elektro-csapatnak számító Daft Punk és a bíróság elé szinte hazajáró rapper T.I. vállalta, hogy készít egy-egy sajátosan értelmezett nyuszival díszített ruhát.

Nem tudni, hogy a magazin-főnök Hugh Heffner ízlését dicséri-e, hogy sikerült megnyerniük a pop-ipartól magát távoltartó Gogol Bordellót is az ügyhöz, nem beszélve a örök punk nagyapa Iggy Popról.

Az összes zenészek által újraértelmezett cuccot piacra dobják, persze limitált példányszámban, és valószínűleg nem a magyar átlagközönség számára elérhető áron. Az eredeti alkotásokat pedig a Rock The Vote-nak ajánlották fel jótékonysági árverésre.

http://www.youtube.com/v/-qTAzJnkClw&rel=1

2007-es Rock The Rabbit fotózás

party.[origo].hu