Legenda a Hyperspace-en

Vágólapra másolva!
A szervezők már a tegnapi napon elkezdték árusítani az akciós jegyeket. Az áprilisi partyra hazánkba látogat Jeff Mills, Umek, Robert Babicz és Philipp Straub is.
Vágólapra másolva!

Már csütörtökön elkezdték árulni a kedvezményes Hyperspace jegyeket a szervezők. Az április 19-én a Syma Arénában felbukkanó rendezvény lineupja a szervezők elmondása szerint már teljesen biztos.

Az est fő fellépője a techno-legenda Jeff Mills lesz, de jön a szlovén Umek is, aki az utóbbi időben kevesebbet játszott hazánkban. A party egyik szervezője Hot X azt mondja, Umek az utóbbi időben sokkal biztosabb, tisztább és újszerű hangzásokkal operál.

A szervezők minden eddigi és új Hyperspace rajongóra gondoltak, ezért több stílusból hívtak dj-ket, akik így adnak ívet az igazán erősnek ígérkező estének. A holland Speedy J, Robert Babicz, Lucca és Philipp Straub lesznek még a buli külföldi fellépői a fent említetteken kívül.

A magyar színeket a szervező deadcode-gárda tagjain kívül (Hot X és Coyote) Budai, Igor Do' Urden és Collins & Behnam adja.

Az akciós jegyek árusítása csütörtökön délben kezdődött és az első pár másodpercben elfogytak a szuperkedveznényes (2999 forintos) jegyek, a következő ezer darab (3990 forintos) Hot X szerint még kitart öt-hat napig.

Persze gondoltak a kényelmesebb partyra vágyókra, ezért limitált számú VIP jegyet is árulnak tízezer forintos áron.

Két évvel ezelőtt a tízedik bulival szakadt meg a kéthavonkénti Hyperspace, akkor a szervezők azt nyilatkozták egyszerűen nem lehetett normális jegyár mellett világsztárokat elhozni, hiszen a közönség nem bírta anyagilag. Egy év szünet következett, de 2007 áprilisában immáron évente csak egy alkalommal, de újraéledt a party.

party.[origo].hu


A múltévi party