Visszatér a Cha-Cha-Cha - nyitóparty csütörtökön a Nyugatinál

Vágólapra másolva!
Hosszas várakozás után csütörtökön végre megnyit az új Cha-Cha-Cha. A legendás, a Lonely Planet budapesti útikönyveiben is szereplő klub a Kálvin téri "akvárium" után, most a Bajcsy-Zsilinszky út 63. pincéjében, a Skála Metro és a Nyugati tér tőszomszédságában talált új helyet. A nyitóbulin többek között dj Naga, Beta, Superman, Mango és Infragandhi is föllép.
Vágólapra másolva!

A tavaly márciusi záróbuli után, a nyári időszakban a margitszigeti teraszon ugyan működött Cha-Cha-Cha, de majd' egy év után csak most vonulhat újra föld alá a "Csacsi" törzsközönsége.

"Azért kellett ennyi időt várni, mert a magunk és véndégeink elvárásainak megfelelő helyet akartunk találni, ahol anyagi és szellemi erőforrásainkat nem kimélve egy igazán ütős klubot alakíthatunk ki" - pendíti meg igen hangzatosan a késlekedés okát Tihanyi Attila, az egyik tulajdonos, aki 4533 néven a klub rezidens - dj-je is.

A 433 négyzetméteres pince egyik helyisége megörökíti a Kálvin téri Cha-Chát is, az ottani díszleteket és a kis Buddha-szentélyt felhasználva. De az új hely színvilágában és technikai megoldásaiban jócskán túllép a korábbi egységen.

A világító tánctér, a kézzel festett mangaképek a falakon, a világító bárpultok ugyanis mind-mind XXI. századi külsőt kölcsönöznek, melyről többet a napokban megjelenő riportunkban olvashatnak.

Az egyes városi pletykákkal ellentétben teljesen ingyenes csütörtöki nyitóbulin a pesti underground-dj-k krémje is tiszteletét teszi a Bajcsy-Zsilinszky út 63. szám alatt. Így Superman, Naga, Beta, Izil, Infragandhi és 4533 is megfordul a dj-pult mögött. De vigyázat, maximum négyszáz embert engednek be a nyitóra (akárcsak az összes többi bulira).

Ami meg a továbbiakat illeti, az új szórakozóhely otthont ad a hosszú évek óta futó Naga-féle Ablak-a-Dubrának, e sorozat keretén belül érkezik az első külföldi vendég, a brit Alison Marks, a Dessous kiadó lemezlovasa is.



Cha-Cha-Cha-party a soproni Volt Fesztiválon

Az új falakon belül is megmarad a Cha-Cha legnagyobb attrakciója, a csütörtöki diszkórobbanás, Dizko Trabant és 4533 vezényletével. Pénteken Superman és Mango rezidenciája a hely, akik vidéki dj-ket is vendégül látnak, keddenként pedig kísérletihiphop-bulik szerepelnek a műsoron.

Peter Poppara