Fehér hatalom - Sensation White Budapesten

Vágólapra másolva!
A Sensation White partysorozat 2000-ben indult útjára Hollandiából, és idén nálunk is lesz. Az alapötlet, hogy egy hatalmas arénában csak fehérbe öltözött emberek táncoljanak, bulizzanak - mindezt persze lehengerlő hang- és fénytechnikával megfejelve. A Housemusic.hu előzetese.
Vágólapra másolva!

A kezdeményezés olyannyira kinőtte magát, hogy 2002-től már Sensation Black partykat is rendeznek, és Hollandia mellett 2005-ben már Belgiumot és Németországot is meglátogatta a Sensation csapata.

Idén először valódi turnéra indul a Sensation White. Márciusban Chile, áprilisban Belgium, májusban Magyarország és Csehország, júniusban pedig Lettország és Oroszország kerül sorra. Hogy miként fest egy efféle esemény, arról e galéria alapján alkothat fogalmat az ember.

A sikerhez persze az is kell, hogy a show-elemeken és persze a fellépőkön sem spórolnak a szervezők: a legutóbbi, düsseldorfi bulin, például, Eric Morillo, Axwell, Tocadisco, Mousse T és Monika Kruse játszott.

Nálunk idén tavasszal, május 3-án lesz átélhető a nem mindennapi látványosság, a Budapest Sportarénában, amely egyszer már vendégül látott néhány ezer partyzót, a holland trance-dj, Tiësto buliján. A jegyárak elég magasak - a normál belépő 14 900 forintba, a deluxe-verzió 25 000 forintba kerül -, vagyis úgy tetszik, a szenzációt alaposan meg kell fizetni.

Housemusic.hu

A budapesti-party promófilmje