Fedde Le Grand biztosan jön a Sensation White-ra

Vágólapra másolva!
Nyilvánosságra hozták a budapesti Sensation White party első két sztárvendégének a nevét. Az egész világon ismert bulisorozat itteni állomásán Fedde Le Grand és Ingrosso is pörgetni fog.
Vágólapra másolva!

A Sensation White partyszéria 2000-ben indult útjára Hollandiából, és a kezdeményezés olyannyira kinőtte magát, hogy 2002-től már Sensation Black partykat is rendeznek, és Hollandia mellett 2005-ben már Belgiumot és Németországot is meglátogatta a Sensation csapata.

Idén először valódi turnéra indul a megaparty. Márciusban Chile, áprilisban Belgium, májusban Magyarország és Csehország, júniusban pedig Lettország és Oroszország kerül sorra. Nálunk idén tavasszal, május 3-án lesz átélhető a nem mindennapi látványosság, a Budapest Sportarénában. A legfrissebb hírek szerint biztosnak tűnik, hogy Fedde Le Grand és Ingrosso fogja erősíteni a lineupot.

Fedde le Grand, a Put your hands up for Detroit, a Creeps és számos jól ismert nagy sláger alkotója korábban már játszott Magyarországon. Rutinos fellépője a Sensation White-nak, hiszen múlt évben Amszterdamban már bizonyított a negyvenezres tömeg előtt.

Ingrosso sem marad el sokkal kollégájától, a stockholmi srác a Cream partyk visszatérő vendége. Armin van Buuren és Tiësto mindennapi "játszópajtása", így bízvást feltételezhető, hogy hatalmas partyt csap majd májusban a Sportarénában.

A Sensation partyk elengedhetetlen tartozéka, mintegy csúcspontja a megamix, amely a house történetét mutatja be - mindez kiegészülve tűzijátékkal és egyéb showelemekkel, csupa fehérbe öltözött közönség előtt.

party.[origo].hu

Fedde Le Grand és Ida Corr: Sensation White 2007